” Baru nak tanya ni kereta apa, terken4 aku, haha.. ” – Netizen

Maryam You Narae Kongsi Video Cara Dia Buka B0net Kereta Buat Ramai Terhibur. Nampak Macam Real Jer Gaya Tu !!

Ada sahaja perkongsian gadis yang berasal dari negara Korea ini membuat ramai terhibur. Kisahnya berkahwin dengan jejaka dari negara Malaysia dan kehidupan mereka di Korea turut mendapat liputan di media sosial mahupun orang ramai.

Maryam You Narae mendirikan rumah tangga bersama Nik Muhammad Ryzal dan kini Maryam telah mengambil keputusan untuk pulang bersama Ryzal ke Malaysia untuk menetap di sini. Populariti pasangan ni setanding seperti selebriti kerana mereka mempunyai saluran channel YouTube mereka sendiri berkongsi video-video yang menarik.

Sesiapa sahaja menonton video pasangan ini memang tak sah kalau tak berdek4h ketawa melihat aksi mereka yang mencu1t hati. Manakan tidak, Ryzal mempunyai sikap yang suka menyak4t Maryam manakala Maryam pula suka ‘membul1’ suaminya.

Terbaru, menerusi akaun Instagram Maryam, telah berkongsi satu video memaparkan dia sudah selesai urusan kerjanya dan telah diambil oleh suaminya. Adegan video itu telah menarik perhatian ramai kerana Maryam telah membuka bonet kereta dengan hanya menyentuh kakinya di bawah bonet tersebut.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah :

View this post on Instagram

. Now days so easy😁

A post shared by Maryam Younarae (@maryamyunrrr) on

Rupanya ramai yang ‘terken4’ dengan gaya Maryam tersebut. Haha, nampak macam real jer kan. Meninjau di ruangan komen, ramai yang terhibur setelah melihat kesudahan video Maryam itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Maryam kau kalau tak buat orang tak berhenti ketawa memang tak sah ka, terhibur aku, mat1-mat1 awalnya aku percaya.. “

” Korang ni memang masuk air betul lah laki b1ni, aku punya lah tengok sampai tak berkelip mata, pkir keta apa lah canggih sangat ni.. “

” Baru nak tanya ni kereta apa, terken4 aku, haha.. Maryam memang boleh masuk rancangan lawak lah dgn Ryzal.. “

” Hahhahahaha berdek4h aku part last tu, Ryzal tlg tutup b0net tu, hahaha win betul lah cara korang berlakon, terbaik.. “

” Mudah kerja kau, letak kaki kt b0net trs buka yer Maryam, aku terken4, tert1pu tengok smpai habis video korang.. “

” Boleh menang pelakon komedi terbaik ni, tak pernah lg tak kelakar video Maryam ni, kering jer dia buat perang4i.. “

” Nak terkenc1ng aku gelak tengok Maryam punya berlakon, orang korea ni kalau buat lawak boleh tahan juga yer.. “

Memang lawak pun, min pun pada mulanya nampak macam betul jer, rupanya tipah tert1pu dengan Maryam, hahaha. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap Maryam dan Ryzal akan terus berjaya dalam apa bidang yang mereka ceburi dan senantiasa menghiburkan ramai peminat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maryam You Narae

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..