” Kalau orang tak kenal, mesti ingat ni kembar Irma.. ” -Netizen

Kongsi Gambar Terkini Bersama Suami Tercinta, Wajah Irma Hasmie Dan Suami Jadi Perhatian Peminat. Ehh Betul Lah, Lagi-Lagi Bila Senyum Nampak Gigi, Memang Nampak Seiras !!

Irma Hasmie,  nama yang tidak perlu diperkenalkan lagi. Suatu ketika dahulu, kerlipan bintang  pelakon ini bersinar terang di dunia seni tempatan. Irma pernah  dijulang sebagai Gadis Jelita 2004 dan menjadi buruan ramai penerbit filem mahupun stesen-stesen televisyen tempatan.

Pada tahun 2011, setelah dirinya pulang dari menunaikan ibadah umrah, Irma telah mengambil keputusan untuk tampil berhijab. Penampilan dirinya yang mengenakan hijab turut mencur1 perhatian ramai kerana dia begitu manis sekali dengan perubahannya itu.

Kini sudah pun 9 tahun tampil membawa imej muslimah, Irma yang telah mendirikan rumah tangga bersama  Redza Syah Azmeer Radzuan dan pasangan ini dikurniakan dua anak iaitu Redza Syah Irfhan, 7, dan Irma Nur Naylie, 6 tahun.

Meninjau di akaun Instagram Irma, telah berkongsi beberapa gambar dia bersama ahli keluarganya sedang melakukan penggambaran suatu program. Namun perkongsian gambar bersama suaminya telah mendapat perhatian netizen.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah :

Ramai yang mengakui bahawa pasangan ini wajah mereka mirip. Lebih-lebih lagi apabila mereka berdua megukirkan senyuman ketika bergambar. Di ruangan komen, rata-rata netizen memuji Irma dan suami adalah pasangan sama cantik  dan wajah mereka juga dikatakan cukup seiras. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Allah, makin segak lah akak Irma ni, suka tengok pasangan ini, semoga kekal bahagia hingga ke jannah bersama anak-anak, amin.. “

” Tengok Irma macam dah kurus, cantik betul, rancangan apa ni, tengok macam best jer, masak-masak ke.. “

”  Bahagia betul tengok Irma dan suami tersenyum macam ni, ni kalau orang tak kenal mesti igt kembar, padahal suami isteri.. “

” Dah mcm adik dgn abg, hehe senyum tu sebijik kot, dengan gigi pun lebih kurang jer, orang cakap muka serupa ni jodoh kekal.. “

” Halah-halah so sweet lah gambar ni, nampak keserasian bersama, semoga ik4tan ini kekal bahagia selalu.. “

 ” Patut lah anak-anak cantik, tgk lak lah umi dan baba pun segak sangat.. Alhamdulillah Allah atur jodoh memang baik buat Irma.. “

” M4lu-m4lu jer tengok muka si abg tu, hehehe mesti kena us1k dengan isteri ni masa nk bergambar, love sangat korang.. “

Betul lah memang perasan pun pasangan sama cantik sama padan ni muka mereka seiras. Seronok melihat kehidupan Irma dan keluarganya yang begitu ceria. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengharapkan semoga Irma sentiasa bahagia bersama suami dan anak-anaknya kekal hingga ke akhir hay4t. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Irma Hasmie, Redza Syah Azmeer

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..