” Cair tengok muslimah cilik ni, comel dan sopan.. ” – Netizen

Irma Hasmie Kongsi Wajah Terkini Anak Perempuannya, Irma Nur Naylie. Alahai Dah Besar Anak Dara Irma, Cantik Dan Sopan. Sejuk Mata Memandang !!

Suatu ketika dahulu, Irma Hasmie dikenali sebagai seorang pelakon popular. Kini Irma bergiat aktif sebagai salah seorang penyampai di TV Alhijrah dan sudahpun bergelar ibu kepada dua orang cahayamata. Untuk rekod, Irma telah mengahwini Redza Syah Azmeer dan dikurniakan oleh Allah dua orang anak yang diberi nama Redza Syah Irfhan dan Irma Nur Naylie.

Meninjau akaun Instagram Irma, telah dikongsikan sekeping gambar terbaru anaknya, Naylie. Irma menulis di kapsyennya mengatakan Naylie tidak lagi bayi kecil dan bakal memasuki tahun 1 persekolahan tahun hadapan. Naylie yang berkulit putih itu nampak tenang sahaja air mukanya.

Mewarisi kecantikan Irma, Naylie tampil ayu dan sopan dalam gaya berpakaiannya. Walaupun Naylie masih kecil, namun Irma dan suaminya sudah mula menerapkan dan mendidik anaknya ini dengan asas-asas agama supaya Naylie menjadi seorang yang baik akhlaknya.

Peminat bakal dapat menyaksikan aksi Irma sekeluarga dalam rancangan The Khadijahs yang bakal bersiaran di saluran Nurflix TV. Irma ada berkongsikan di perkongsiannya sebelum ini beberapa keping gambar ketika penggambaran siri ini bersama Naylie, Irfan dan Redza.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah comel Naylie ini mendapat perhatian dan pujian daripada peminat Irma. Lembut dan manis sekali Naylie, iras dengan wajah Irma sangat. Antara komen-komen mereka :

” MasyaAllah.. bagusnya kecil lagi dah pakai pakaian yg sejuk mata memandang.. tut0p aurat alhamdulillah.. “

” Beautiful girl, Cair tengok muslimah cilik ni. Sweet sangat comel dan sopan. Lawanya kamu nak oii. Cantik, sopan, nampak cerdik orangnya Naylie ini.. “

” Masha Allah, May Allah keep you safe and in providence, away from all evil and harm, encompass your heart with happiness, and grant all your prayers dear Nayli.. “

” Comelnyerr dia c0py paste ibu dia. So pretty gurl Naylie. Macam omputih pun ada.  shess so prettyyyyy. Cantik and ayu sangat naylie ni. Such a solehah girl.. “

” Kecil2 lg sudah di ajar tutup aurat jg ciri2 bakal wanita solehah sejuk perut ibu mengandung nya … Alhamdulillah mudah2an kekal kn tutup aurat smpai billa2 … jdi umat Muhammad yg setia pd agama nya.. “

” Beautiful like mother. Cantik sungguh dia duduk, fotogen1k sungguh gambar ni.. Manis je tengok Naylie senyum camtu, wajah penenang mata.. “

” MasyaAllah, cantik dan comel bila tertutup dgn sempurna. Anak yang hebat hasil didikan dari ibubapa yg hebat.. ” 

Kecil-kecil sudah terlihat kecantikan Naylie ini dan ditambah lagi dengan gaya pemakaian sopannya itu, lagi manis dipandang mata. Apa pun, semoga Naylie membesar menjadi anak yang solehah, dilindungi Allah selalu dan menjadi anak yang solehah serta kebanggaan kedua ibu bapa dewasa kelak. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Irma Hasmie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..