” Handsomenya Irfhan, his face so good looking. ” – Netizen

Gambar-Gambar Sambutan Hari Lahir Anak Sulung Irma Hasmie, Redza Syah Irfhan. Wahh, Kejap Jer Dah Besar, Handsome Pula Tu !!

Pastinya ramai yang masih ingat dengan selebriti Irma Hasmie. Walaupun dia sudah lama menyepi dalan dunia seni namun Irma masih mempunyai peminat yang setia mengikuti perkembangannya sehingga kini.

Meninjau ke akaun Instagram, Irma ada memuatnaik beberapa keping gambar anak sulungnya, Redza Syah Irfhan. Gambar tersebut merupakan gambar ketika Irfhan menyambut hari lahirnya yang ke 8 tahun pada 29 Mac yang lalu.

Irma turut memanj4t rasa syukur kerana dikurniakan cahaya mata sulungnya ini kerana ia merupakan pengalaman penuh bermakna buat dirinya bergelar seorang ibu. Irma turut mengucapkan hari lahir kepada Irfhan di kapsyen gambar-gambar yang dikongsikan.

Wajah Irfhan yang handsome dan comel ini telah meraih perhatian ramai. Kedua-dua anak Irma iaitu Irfhan dan adiknya, Irma Nur Naylie sememangnya mewarisi kecantikan ibu dan ketampanan bapa mereka. Ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi kan?

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Lagi gambar yang dikongsikan :

Rata-rata netizen mengucapkan selamat hari lahir kepada Irfhan dan mendoakan yang baik-baik buatnya. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Kak irma… Kek secret tu mcm nmpak sedap sgt.. Sanah helwah Irfhan, Semoga menjadi anak yang soleh.. “

” Happy birthday abg ensemmm… kjp je dh 8 thun..semoga dikurniakn umur yg brmanfaat rezeki yg brpnjgn n berkat sihat gembira dismping klrga tr Aamiin yra.. “

” Happy birthday irfhan… semoga menjadi anak yang soleh dan sihat selalu.. Omg hensem nyaaa Irfhan.. Indahnya his face sooo good looking. “

” Sanah Helwah handsome boy Irfhan 8 yrs dah….cepatnya masa berlalu. Moga jadi ank soleh, musleh, bijak & sentiasa dlm kasih sayang Allah swt. Aamiin.. “

” Selamat ulang tahun Irfhan.. semoga dikurniakan kesihatan y baik berjaya dunia akhir4t.

” Happy birthday Irfhan handsome… moga jd anak yg soleh … si kakak sgt cantik.. Semoga berjaya di dunia dan di akhir4t.. “

” Selamat hari lahir irfan handsome.. Semoga menjadi anak yang baik dan mendengar kata.. Kejap jer dah besar.. Handsome dan cantik anak kak irma.. “

Walaupun sudah beberapa hari berlalu, kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat Redza Syah Irfhan yang ke 8 tahun. Semoga menjadi anak yang baik, soleh dan berjaya di dunia serta di akhir4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG  Irma Hasmie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan