” She look so happy, lembut je dia cakap.. ” – Netizen

Video Terbaru Aafiyah Berbual Dengan Ibunya, Dato Seri Siti Nurhaliza Raih Perhatian Peminat. Alahai Comel Jer Aafiyah Bercakap Dengan Ibu. Soft Spoken !!

Sebut sahaja nama Aafiyah Khalid pasti ramai yang mengenali ibunya, Dato Seri Siti Nurhaliza penyanyi nombor satu Malaysia ini. Sudah pasti sebagai anak kepada seorang selebriti yang cukup dikenali, gelagat Aafiyah sering ditunggu-tunggu oleh peminat.

Terbaru, hasil tinjauan di akaun Instagram Aafiyah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan telatahnya ketika berada di atas sofa . Aafiyah kelihatan begitu exc1ted dan gembira melihat paparan video ibu dan ayahnya di dalam sebuah program televisyen.

Bukan sahaja terhibur mendengar celoteh comel Aafiyah tetapi anak kesayangan Dato Siti ini kelihatan begitu bijak berinteraksi dengan ibunya. Setiap pertanyaan ibu dijawabnya dengan nada bersahaja dan lembut sahaja.

Apa yang menariknya, part apabila Aafiyah ditanya oleh Dato Siti mengenai dirinya berada di mana pada waktu itu kerana tiada di dalam video tersebut. Jawapan dari Aafiyah adalah “belum keluar lagi” menunjukkan yang Aafiyah adalah anak yang bijak dan memahami soalan daripada ibunya itu.

Jom ikuti perkongsian dibawah :

Video Aafiyah ini telah mendapat banyak tanda suka daripada peminat. Ramai yang memujinya anak yang comel dan pandai berkomunikasi. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Alahai.. so cute gurl.. so soft spoken.. She look so happy.. so adorable girl tak.. Pandainya afiyah.. ada laaah.. hahaha.. “

” Pandai aafiyah.. Comel bijak.. pandai.. Alahai bijaknya dia.. Lembut jerk dia cakap.. Semoga menjadi anak yg solehah dan bijak ilmu agama dan ilmu duniawi.. Aamiin.. “

” Ya Allah bijakk sangat.. Masyaallah pndainya afiyah.. Cute girl.. cute lah aafiyah.. pandai bebual.. Ishh aafiyah ni comel sngat lah ger4m betul.. “

” MasyaAllah.. Alhamdulillah pemahaman yang Allah ilhamkan.. Pandainya aafiyah ni.. “

Untuk info tambahan, Aafiyah juga bakal menerima kehadiran adik baharu yang akan dilahirkan tidak lama lagi. Pastinya kemeriahan keluarga Aafiyah semakin bertambah dan lebih berseri-seri dengan ahli keluarga baharu.

Pasti ramain yang suka melihat keletah Aafiyah. Nada suaranya ketika bertutur dengan ibu begitu lemah lembut. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Aafiyah membesar menjadi anak yang solehah dan berjaya dunia akhir4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG aafiyahkhalid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..