“ Cool betul Kak Lina walau rasa diri dif1tnah.. “ – Netizen

Video Michael Ang Pr4nk Elly Mazlein Buat Ramai Terhibur. Alahai Kesiannya Kak Lina, Dah Nak Menang1s Muka Tu. Tak Baik Tau Mike !!

Trek Selebriti merupakan rancangan program temubual selebriti yang sentiasa diikuti oleh peminat seni hiburan tanahair. Untuk paparan episod kali ini, Trek Selebriti telah menampilkan Michael Ang sebagai tetamu undangan. Dalam segmen pr4nk, Michael telah memilih untuk mengenakan artis serba boleh iaitu Elly Mazlein.

Melalui perkongsian Alif Farhan di laman Instagramnya, telah dikongsikan sudutan video segmen Michael pr4nk Kak Lina Pom Pom. Umum mengetahui karakter Kak Lina yang riuh dan menghiburkan itu sentiasa mencuit hati peminat. 

Perbualan Kak Lina dengan Michael Ang pada permulaannya itu kedengaran begitu menghiburkan dengan sapaan Kak Lina yang sangat loving dan penuh excited. Namun keadaan selepas itu bertukar sebaliknya apabila Kak Lina telah dikenakan oleh Michael.

Michael mereka cerita yang Kak Lina tidak mahu bekerjasama dalam lakonan di bawah arahannya malah turut bercakap bur0k tentangnya. Kak Lina berasa terkej0t setelah menerima kenyataan yang tidak betul daripada Michael melalui panggilan video itu.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian Alif Farhan ini telah meraih tanda suka yang banyak. Ramai antara mereka yang yang terhibur dan ada yang menyatakan Kak Lina seorang yang sangat cool mengawal situasi walaupun telah dif1tnah. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Hello my darling pom pom win.. Aaah mmg betul kak lina tak macam tu.. Kan kan.. Walaupun kak lina tuh 0ver sgt.. Tp dia baik..  Betull tu.. ”

“ Im officially answering every phone call with hello my darling pom pom from now on.. Wajib tengok.. ”

“ Dia baik.. Nampak cara dia tu dah tahu even perangai g1la2 tau.. Hahhaha.. Cool betul kak lina walau rasa dif1tnah.. ”

“ Hahaha kak lina pom pom trkena pulak.. Nanti mesti elly bal4s k4w².. Dah nak menang1s dah orang tu.. Kena tgok ni nanti.. ”

“ Suka betullah dengan kaklina ni haih comel je.. Hello.. Idola kita tk mcm tu ye.. Hahahah comel kak lina pom pom pulak yg kena.. ”

“ Mmg masuk.. Hahaha pompom.. Kak lina so kind and soft person.. Terbaiklah kak kepom.. Nanti buatlah sitinordiana prank fikry ibrahim pulak tau.. ”

“ Hahahahha kes1annnnn hj zil tawwww di persalahkann chinggg.. Eyy kelakar betul lah kak lina pompom ni.. ”

Jelas kelihatan r1ak muka Kak Lina berasa sed1h serta terkej0t ketika mereka membuat panggilan video tetapi reaksi Kak Lina kembali ceria dan tidak disangka dirinya telah di pr4nk. Alahai kes1annya Kak Lina tetapi dalam masa yang sama terhibur dengan reaksinya. Apa-apa pun semoga Kak Lina dan Michael terus maju jaya dalam karier.

Silakan SHARE..

Sumber : IG aliffarhan_jr, iamellymazlein

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..