” Licin habis makan. Wira yang makan, saya yang lapar.. ” – Netizen

Betty Rahmad Kongsi Video Anaknya, Ardy Wira Yang Begitu Asyik Menjamu Makanan. Perkongsian Tips Daripada Betty Raih Perhatian Ramai. Oo Patut Lah Wira Selera Je Makan !!

Betty Rahmad antara selebriti wanita yang sering mendapat tumpuan peminat. Betty sememangnya seorang yang humble dan sentiasa tersenyum manis seperti anaknya, Ardy Wira Ardy Shafiq. Betty juga selalu berkongsi kisah Wira sehingga ramai yang suka mengikuti perkembangan anaknya.

Jika sebelum ini Betty sering berkongsi video dan gambar yang memaparkan pelbagai gelag4t Wira yang comel di Instagram, kali ini atas permintaan ramai Betty berkongsi satu tips menarik berkaitan penjagaan pemakanan anak yang dirinya sering lakukan untuk peminatnya.

Wira kelihatan penuh berselera makan makanan yang disediakan oleh Betty yang terdiri daripada pelbagai makanan yang sihat seperti sayur-sayuran dan buah-buahan. Banyak tips menarik yang dikongsikan oleh Betty dari aspek pemilihan pemakanan sehinggalah penekanan terhadap bonding time bersama anak-anak ketika makan.

Betty sememangnya ibu yang sangat bijak dan penyayang. Sikap Betty yang rajin mencari ilmu dan membaca berkaitan perkembangan anak-anak pastinya memberi inspirasi kepada peminat. Pastinya ramai yang dapat memanfaatkan tips ini dalam membesarkan anak-anak mereka.

Jom kita tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian tips daripada Betty itu telah mendapat pujian dan banyak tanda suka daripada peminat. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Thank you mummy i pun learn something new today.. hehe Insyaallah ade anak one day i dah tahu hik..” – Sherry Ibrahim

“ Suka nya tgok wira makan.. anak kita sebaya tapi anak saya tak makan mcm wira makan .. hahahaa sikit je kadang tu.. lapar laa nenek tgok Wira makan.. ”

“ Gud job wira.. Licin.. hihi sonok bila tengok bdk selera mkn mcm nie.. Bagusnyaa.. Wira yang makan, saya yang lap4r.. Baju ke apa tu beli manaaa.. ”

“ Sy0kk nya tgok makan sampai habis.. Okay i learn something new.. good boy wira.. Licin abis mkn.. Hari2 tengok dia comel sangat wiraaa.. Pandainya dia makan.. tahniah mummy.. ”

“ Alhamdulillah.. suka tgok wira makan.. anak saya makan jalan2..  tak nak duk d1am setempat.. buat channel khas wira makan, aunty org 1st subscribe.. ”

“ Wah mummy betul tu, sy pun sejak ada anak rajin k0rek sana sini ilmu pemakanan anak, byk mbaca jg.. Nowadays rs byk jgk mommies yg dh celik no salt n sugar ni tp ada jg yg tak tahu lg.. Keep it up mummy betty spre4d this aw4reness.. ”

“ Big thanks mommy.. sekarang anak memang tak nak makan.. nak makan pun menang1s macam kena der4.. lepas nie kena try menu lain pulak dan tekstur makanan.. ”

Pastinya perkongsian tips yang dikongsikan oleh Betty ini banyak membantu golongan mummy di luar sana. Secara tidak langsung, ramai yang mula aware dengan penjagaan anak-anak mereka. Semoga Betty sentiasa sihat dan terus berkongsi input-input yang menarik kepada netizen.

Silakan SHARE..

Sumber: IG bettyrahmad

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..