” Bangun tidur pun cantik, macam muka pelakon B0llywood.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Tanpa Solekan, Wajah Izara Aishah Raih Pujian Peminat. Ada Iras Pelakon Bollywo0d Sharmila Tag0re Lagi. Natural Beauty !!

Sudah lama pelakon, Izara Aishah tidak muncul dalam sebarang drama. Sejak melahirkan cahayamata sulungnya, Irisa Alaia, Izara lebih banyak menumpukan perhatian kepada keluarga. Isteri kepada Adib Khalid ini juga kekal cantik dan langsing sekalipun sudah mempunyai anak.

Beberapa hari yang lalu, Izara ada berkongsikan gambar sekitar majlis ulangtahun kelahiran Alaia yang pertama. Majlis yang indah dan meriah ini bertemakan warna merah jambu nampak indah dan semua orang gembira meraikannya.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Izara, telah dikongsikan beberapa keping gambarnya ketika berada di Grand Hyatt Hotel Kuala Lumpur. Izara turut menulis di kapsyennya agar j4ngan terkej0t ada panda yang terlepas.

Memaksudkan dirinya adalah panda, wajah Izara tanpa sebarang solekan itu tetap nampak anggun. Jarang untuk dapat melihat wajah Izara tanpa solekan begini. Kecantikan semulajadi Izara diperkatakan peminat apabila mereka melihat gambar ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Walaupun tanpa solekan, wajah Izara tetap kelihatan cantik dan bersih. Memang natural beauty. Antara komen-komen peminat yang dapat dikongsikan :

” Tak fair la haha, panda ni tetap menawan. Macam Sharmila Tag0re la Izara ni tau. Panda yang cantik bangat.. “

” Love nya beautiful mama ni, cantik tau. Ni panda paling lawa saya pernah tengok. Tetap cantik, natural beauty betul.. “

” Panda cantik, menawan hati betul la. Panda pun panda lah tetap cun hehe. Imagine being this g0rgeous.. “

” Bangun tidur pun cantik, panda cun yang jadi pujaan hati hehe. Lawa g1la la panda yang ni. Panda panda pun lawa macam pelakon B0llywood.. “

” Natural beauty, simple pun tetap mantain lawa Izara ni. Eee panda jenis apa ni cantik sangat. Not fair tau nak cantik juga macam Izara.. “

” Segak aih panda pun, natural beauty always. Effortless beauty, muka tu setanding pelakon bollywood.. Kalau kita bangun tido dah macam mak l4mpir haha.. “

” Natural beauty la IZara ni, aww this post makes me feel less 1nsecure of my panda eyes haha. Panda yang g0rgeous.. “

Tanpa makeup, lagi bertambah cantik dan ayu Izara ni. Muka putih dan bersih sahaja, sedap mata memandang. Mata panda itu biasa untuk para mommy yang ada anak kecil hehe. Apa pun, Izara memang g0rgeous dan menawan sentiasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Izara Aishah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..