” Umur berapa ni, masih nampak muda dan hands0me.. ” – Netizen

Wany Hasrita Kongsi Gambar Serta Ucapan Selamat Hari Lahir Buat Bapanya, Namun Wajah Bapa Wany Jadi Perhatian Ramai. Wahh Muda Dan Segak Lagi Tu !!

Nama Wany Hasrita memang tidak asing lagi dalam dunia seni suara tanah air. Wany mula meraih kejayaan komersialnya menerusi lagu pertamanya, iaitu ‘ Menah4n Rindu’  . Malah dia juga pernah dinobatkan sebagai Bintang Paling Popular Berita Harian ke -31.

Perjalanan seni serta kehidupan peribadi anak kelahiran negeri Perak ini dilihat seiring berjalan dan dia juga menjadi tumpuan para peminat-peminatnya di laman media sosial yang tidak jemu mengikuti perkembanganya dari masa ke semasa.

Terbaru, Wany telah berkongsi posting terbaru iaitu gambar bersama ayahnya beserta ucapan sempena hari lahir. Semestinya perkongsian oleh Wany itu telah mencur1 perhatian warga netizen kerana Wany jarang berkongsi gambar bersama ayahnya.

Hal ini kerana mungkin ramai yang tahu bahawa, kedua ibu bapa Wany telah lama berp1sah dan Wany menetap bersama ibunya. Perkongsian gambar Wany bersama ayahnya itu telah mendapat perhatian peminatnya dan ratusan komen daripada warga netizen.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai turut tidak ketinggalan memberikan kata ucapan selamat hari lahir buat ayah Wany dan ada juga yang tidak menyangka bahawa ayah Wany kelihatan masih muda. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Selamat hari lahir buat ayah Wany, smga ayah Wany diberikan ksihatan yang baik selalu dan bahagia bersama keluarga.. “

” C0py paste betul muka Wany dengan ayah, nampak muda lagi kan ayah Wany, hari lahir yang ke berapa ni.. “

 ” Happy Birthday pak cik, semoga sentiasa dimurahkan rezeki selalu. Patut anak comel, ayah pun tengok segak lagi.. “

” Nampak muda lah ayah Wany, selamat hari lahir ayah Wany, didoakan smga pak cik diberikan kesihatan yang baik, dan murah rezeki, amin.. “

” Happy birthday Ayah Kany semoga sihat selalu , dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki amin, comel gambar dua beranak ni.. “

” Happy birthday to ayah Wany, nampak hensome sangat, patut la Wany nampak cantik, anak ayah rupanya, hehehe.. “

 ” Umur berapa ni, nampak muda lagi ayah Wany, handsome. Happy Birthday pak cik, daripada bakal menantu, hehe ..”

Memang nampak masih muda lagi ayah Wany, ramai yang bertanyakan umur ayah Wany, dan di ruangan komen, kelihatan Wany telah membalas ucapan terima kasih kepada semua yang mengucapkan selamat hari lahir telah memberitahu usia sebenarnya ayahnya.

Wah memang nampak muda lagi, part muka tu memang c0py paste betul Wany, ni memang betul-betul anak ayah. Kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini mengucapka selamat hari lahir buat ayah Wany, semoga ayah Wany diberikan kesihatan yang baik dan murah rezeki selalu, amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Wany Hasrita

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..