” Besarnya Fatima ni, macam dah umur 1 tahun.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Fazura, Nur Fatima Aisya. Wah, Cepatnya Fatima Membesar. Nampak Macam Umur Setahun. Makin Comel Pula Tu !!

Sebut sahaja nama Nur Fatima Aisya, semestinya ramai mengetahui bahawa si comel ini merupakan anak kepada selebriti Nur Fazura dan Fattah Amin. Fatima antara si cilik yang sering menjadi perhatian di media sosial.

Meninjau ke akaun Instagram, satu video terbaru Fatima telah dikongsikan. Video yang berdurasi beberapa saat sahaja itu memaparkan Fatima di atas ribaan seorang kanak-kanak iaitu sepupunya yang dikenali sebagai Yaya.

Fatima nampak begitu baik dan diam sahaja duduk di atas riba. Tubuh Fatima yang bulat dan m0ntel itu membuatkan ramai mengatakan Fatima nampak seperti kanak-kanak yang sudah berusia 1 tahun.

Fatima yang dilahirkan pada Oktober 2020 sebenarnya baru berusia 6 bulan. Alahai, siapa tidak ger4m melihat Fatima kan. Makin besar semakin comel. Fatima nampak begitu manja sekali di pangkuan sepupunya itu.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini membuatkan ramai ger4m melihat kecomelan Fatima. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Syukur alhamdulilah baby Nur Fatima membesar dgn sihat dan ceria.. baby u r lovable.. besar nya fatima ni.. mcm dh umur 1 tahun.. “

” Dh ada iras2 mommy.. Alolololo diam Fatima duduk atas riba kakak Yaya.. Ger4mnya dgn bud4k mata cantik ni.. “

” So cute fatima.. muka fazz.. ger4mnya pipi Fatima tu… rasa nak cub1t2. Moga jadi anak solehah penyejuk hati Faz & Fatah.. “

” Cuteee nyerr fatima..lengan tu empuk dan bulatt.. ger4mmm.. Cute sangatlah fatima dgn mata bulatnya yg cantik.. “

” Halah2 comelnye Fatima baik ye dia.. mcm budak bsr fatima nih, cerdik.. sekali imbas muka mommy sangat.. fatima dah besar.. “

” Fatima nomey, comel gebunyaaaa awak.. Alololor. Kakak Yaya so kakak-kakak, and Fatima so baik atas riba tu .. “

” Alaa cutenya dia. tak sangka dah besar fatima.. comel betul mata dia.. mahal senyuman dia.. macam teddy bear ohh.. “

Pasti ramai peminat yang tidak puas rasanya menonton Fatima di dalam video tersebut. Semoga Nur Fatima Aisya membesar dengan sihat, sentiasa di bawah lindungan Allah SWT dan menjadi anak yang membanggakan ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelife, Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan