” Dah syahdu tapi part last tu tersembur ketawa.. ” – Netizen

Sheila Rusly Muatnaik Video Menunaikan Solat Berjemaah Di Pusat Bowling Raih Pujian Orang Ramai. Wah, Terbaiklah Sis Tapi Part Akhir Video Buat Ramai Berdekah. Lah Kenapa Pula Tu !!

Nama Sheila Rusly sudah tidak asing dalam dunia hiburan. Memiliki pelbagai bakat bukan sahaja dalam bidang lakonan dan penerbitan, Sheila juga berbakat dalam masakan. Walaupun usianya sudah lewat 40 an, Sheila masih tetap nampak muda.

Meninjau ke akaun Instagram, Sheila telah memuatnaik satu video yang memaparkan Shiela dan keluarga serta rakan-rakannya yang lain sedang solat isyak dan terawih secara berjemaah dalam sebuah pusat bowling.

Menurut Sheila, tiada alasan untuk kita tidak menunaikan solat walau di mana kita berada. Solat Isyak telah diimamkan oleh suaminya sendiri iaitu Jinggo manakala solat terawih pula telah diketuai oleh rakan mereka.

Video yang berdurasi lebih seminit ini telah meraih perhatian ramai kerana jarang dilihat perkara begini di kawasan awam tambahan pula di dalam pusat bowling. Selesai solat terawih, mereka meluangkan masa dengan bermain bowling.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telah menerima pujian daripada para netizen dan ramai yang terhibur dengan part akhir video tersebut. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” I fell u sis, lemp4q bola ke belakang ceq m4lu.. Dah syahdu² tp part last tu tersembur ketawa. Terbaik team sis.. Ya allah tgk pun indah jer… alhamdulillah suka tengok.. “

” Yg part last tu bola ke belakang hahhahaha.. Mantap sis rapatkan saf.. bru nak sed1h maaf tetiba tergelak last kali tu.. “

” Real deal.. Salute.. Alhamdulillah mana2 pun boleh ibadah, Allahuakbar.. Last sekali tu bola kenapa terbang tu .. “

” Aduhaiii mula2 mcm sayu.. part last boleh pulak melawak .. Hahahaaa.. tu baru betul2 thr0wback… mmg takkan strike laa.. “

” Allahu rabbi sejuk mata memandang. Sampai ke tempat bowling solat. Alhamdulilah rapatkan lgi ukhwah, mama sheila.. “

Terbaik sis sheilarusly_jspictures.. Alhamdulillah.. moge Allah mudahkn urusan sis dunia akhirat.. Alhmdllh contoh yg baik.. “

” Part last tu sis saje je kan nak buat kite semua tergelak .. Semoga Allah berkati keluarga sis.. sy sorg je ke ulang byk kali,tgk part last tu.. “

Perkara sebegini amat dipuji dan boleh menjadi contoh kepada semua orang terutamanya anak muda. Sambil beriadah jangan sesekali men1nggalkan solat walau di mana berada. Wah, memang salute lah dengan sis Sheila Rusly, terbaik lah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sheila Rusly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan