” Asyik ketawa sangat, dah mendapat Zira dengan Nabil, haha.. ” – Netizen

Video Nabil Ahmad Dan Isterinya, Nazirah Ayub Sedang Melakukan Sho0ting Bersama-Sama Buat Ramai Terhibur. Kelakar Last Video Tu, Tak Sangka Nabil Boleh Pula Buat Macam Tu Kat Zira !!

Nama Nabil Ahmad memang tidak asing lagi dalam dunia seni tanah air. Nabil bukan sahaja bergelar seorang pelawak, pelakon, bahkan kini Nabil adalah antara seorang pengacara paling popular yang sering mendapat perhatian ramai.

Malah bagi yang mengikuti perkembangan Nabil, mungkin ramai yang sedar bahawa Nabil dan isterinya sekarang dalam proses berhijrah ke jalan yang lebih baik. Kini isteri Nabil, Zira telah tampil mengenakan tudung dan Nabil pula mengikuti jemaah tabligh dalam mendalami ilmu agama.

Terbaru, menerusi akaun Instagram, Nabil telah berkongsi video yang memaparkan dirinya dan isterinya sedang melakukan sho0ting bersama-sama. Namun ketika mereka sedang melakukan sho0ting, ada sahaja yang tidak jadi membuatkan mereka berdua silih berganti ketawa.

Nabil itu juga turut dikongsikan kapsyen bahawa ini sebab Nabil tidak boleh bekerja bersama isterinya. Malah tak sangka pada video yang terakhir, kerana sering ketawa, Nabil telah melakukan sesuatu kepada Zira yang membuatkan sesiapa sahaja menonton pasti terhibur.

Tonton perkongsian video-video tersebut di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai warga netizen terhibur melihat gelagat pasangan suami isteri ini yang dikatakan begitu kelakar. Antara komen-komen tersebut adalah:

” Hahahaaha apa yang kelakar sangat tu, ada jer tak jadi, last-last mendapat juga Zira kena lutut Nabil yer.. “

” Nabil ni memang, dah dia kelakar, bini dia tengok dia pun mau tak gelak, lagi pula, kena kerja sama-sama lagi lah tak leh tahan.. “

” Kau gelak, aku gelak, pastu dah banyak kali asyik tak jadi, dapat lah lutut, hahaha, kesian Zira yer kena dengan Nabil.. “

 ” Lahh dia bagi lutut akhirnya, haahah puas hati, asyik ketawa sangat, mendapat lah Zira. Tapi satu jer nk gtau, cantik lah baju tu.. “

” Terhibur tengok pasangan ini, alhamdulillah, perubahan yang baik, semoga terus istiqamah Nabil dan Nazirah.. “

” Manalh tak gelak woii, dah suami Nabil Ahmad, ada ja ha yang lawak tak blh fokus tu, hahaha comel dua-dua orang ni.. “

” Kena lutut yer kak, betul-betul kelakar ni. Cantik kak Zira pakai tudung labuh mcm tu, semoga kakak dan abang  Nabil kekal bahagia hingga ke jannah.. “

Comel betul lah tengok pasangan ni melawak, patut ramai yang terhibur. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Nabil dan Zira terus bahagia bersama, dan segala urusan kalian berdua akan sentiasa dipermudahkan, amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Nabil Ahmad, Zira Ayub

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..