” Habis muka Syamel, siap mulut tu tak tahan, haha.. ” – Netizen

Gara-Gara Rakam Video Ernie Zakri Tengah Tidur Dalam Satu Majlis, Syamel Kena ‘Game’ Balik Dengan Ernie. Ni Dah Sesi Balas Dend4m Ni, Haha Tak Pernah Tak Kelakar Lah Pasangan Ni !!

Pasangan pengantin baru, yang dilihat sama cantik, sama padan, bahkan ‘sekepala’ siapa lagi kalau bukan penyanyi Ernie Zakri dan suaminya, Syamel. Malah mereka juga dikatakan pasangan yang ‘g1la-g1la’ kerana tidak berselindung akan perangai mereka yang sebenar antara satu sama lain.

Bahkan apa sahaja perkongsian video mahupun gambar di laman media sosial mengenai pasangan ini pasti mencur1 perhatian warga netizen kerana melihat mereka berdua sering menyak4t antara satu sama lain dari sebelum berkahwin sehinggalah sekarang sudah bergelar suami isteri, sangat menghiburkan.

Terbaru menerusi perkongsian di akaun Instagram milik fans Ernie dan juga Syamel iaitu erniexsyamel telah berkongsi satu video yang memaparkan Syamel telah merakamkan isterinya sedang nyenyak tidur di satu majlis.

Namun tidak berakhir begitu sahaja, malah Ernie telah membalas balik dengan merakam Syamel sedang nyenyak tidur dan meletakkan filter wajah. Betul mencu1t hati melihat pasangan ini saling menyakat antara satu sama lain.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, para netizen begitu terhibur perkongsian video tersebut. Lebih-lebih melihat Ernie telah meletakkan filter pada mulut Syamel menjadi besar ketika tidur. Antara komen-komen netizen :

” Go kak Ninie, kite team kak Ninie patutnya rekod banyak sikit, hahaha baru lah puas hati balas dend4m kat abg Mel.. “

” Ambiik, kena balik lah dengan isteri, hahaha rekod lagi tengah orang letih tidur, sekali bini rekod balik kau tengah tidur balik, haha siap filter mulut besar lagi.. “

 ” Habis muka Syamel, siap mulut tu tak tahan, haha, tak sudah-sudah menyakat masing-masing lah, kelakar betul.. “

Ad0hai, Syamel ni memang kuat sak4t isteri betul, kes1an pula tengok Ernie tengah tidur, memang nampak mengantuk sangat-sangat tu, haha tak sangka pula, Ernie balas balik yer rakam Syamel tidur. Paling tak tahan guna filter , bertabah jelah.

Perkongsian tersebut adalah sekadar hiburan dan dikongsikan sendiri oleh Ernie dan Syamel sebenarnya menerusi Instagram story. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Ernie dan Syamel akan sentiasa bahagia bersama.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Erniexsyamel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..