” Bagi lagu apa pun Kak Mitch boleh nyanyi, superb.. ” – Netizen

Misha Omar Kongsi Buat Kej0tan Video Istimewa Sempena Hari Lahir Datin Alyah. Merdu Sungguh Misha Menyanyi Lagu Datin Alyah, Ses4l Separuh Nyaw4 Sampai Datin Alyah Pun Puji. Terbaik Misha !!

Hari lahir adalah hari yang paling istimewa, paling dingati, dikenang dan paling bersejarah dalam hidup seseorang. Hari lahir diraikan dengan pelbagai cara dan pelbagai sambutan. Begitu juga yang dilakukan oleh penyanyi Misha Omar kepada rakannya, Datin Alyah Abu Hasan.

Meninjau ke laman Instagram milik Misha, Misha telah berkongsi sebuah video istimewa sempena ulangtahun kelahiran Datin Alyah. Untuk rekod, Datin Alyah menyambut hari lahirnya yang ke 40 pada 3 Januari yang lalu. Wah dah masuk 40 series Datin Alyah, tapi tetap maintain awet muda.

Misha turut menyanyikan lagu Datin Alyah bertajuk Ses4l Separuh Nyaw4. Dalam ucapannya, Misha mendoakan agar Datin Alyah akan dipanjangkan umur, diluaskan rezeki dan hidup bahagia bersama suami tercinta iaitu Datuk Ramli MS.

Misha turut berharap Datin Alyah akan kembali ke arena seni suara dengan lagu yang baru dan terus menghiburkan semua. Video yang dibuat oleh Misha pasti membuatkan Datin Alyah sangat terharu dan berterima kasih atas ucapan, doa dan ingatannya pada Datin Alyah.

Sama-sama kita tonton video di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata pengikut laman Instagram Misha memuji kemerduan suara Misha. Selain itu jua, pengikut Misha mengucapkan selamat hari lahir kepada Datin Alyah. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Sedapnya suara.. Misha dan datin alyah suara mmg power.. Bagi lagu apapun Kak Mitch boleh nyanyi.. Superb.. Collab plss.. sure power.. “

” I love the way you sing each birthday girl nye lagu2 ni.. so on the 6th nanti, cover one special song for us please.. Happy Birthday Datin Alya.. “

” Mmg best lagu ni… suara Datin alyah81 dan mishaomar sama2 merdu.. love sangat.. happy Born Day alyah81.. “

” Best sore kak.. suke sgt akk ckp pn sedap sore.. nyanyi lagi lah huh.. Adore.. best dooh suara.. Ya Allah sedap sgt suara.. “

” Seronoknya kak mitch belanja 3 lagu harini.. hehehe.. Nyanyi santai2 kat rumah pun sedap sgt.. Bestnya.. Cover lagi byk2 lagu.. “

” This is true talent.. My idol since I was kid.. ahhhh benc1 laa.. tak pernah tak in love dgn kak mitch… nak lg plish.. “

Komen daripada Datin Alyah sendiri :

” Hei babe tq so much Alhamdulillah.. sedapnya lagu ni u bawak.. Semoga terus maju jaya yaaa.. mishaomar.. ” – Datin Alyah Abu Hasan

Beruntungnya Datin Alyah mempunyai teman baik seperti Misha yang mengingati tarikh kelahirannya. Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan selamat ulang tahun kelahiran yang ke 40 kepada Datin Alyah. Semoga semua keinginan akan menjadi kenyataan pada tahun ini. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Misha Omar, Alyah Abu Hassan 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..