” Aku pulak yang menang1s tengok Jebat pel0k Baba dia macam tu.. ” – Netizen

Video Sharnaaz Ahmad Bertemu Anaknya, Jebat Jayden Buat Peminat Seb4k. Nampak Jebat Rindu Sangat Pada Baba Dia. Pel0kan Anak Beran4k Ini Begitu Mengundang P1lu !!

Keakraban antara Sharnaaz Ahmad dan anaknya Jebat Jayden bukan asing lagi buat para peminat. Pelbagai aktiviti yang dilakukan bersama-sama yang membuatkan peminat turut terhibur apabila menontonnya. Penuh seloka dan gelak ketawa anak dan ayah ini.

Meninjau akaun Instagram Sharnaaz Ahmad, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Jebat berpel0kan erat dengan babanya ini. Video tersebut yang dirakamkan dalam gambar hitam putih ini membuatkan hati peminat terusik.

Ramai sedia maklum, Sharnaaz ditahan rem4n baru-baru ini. Dengan kapsyen tertulis ‘ I’m ok Insya Allah, Baba loves you so much ‘ di ruangan kapsyen, posting oleh Sharnaaz ini telah merekodkan lebih 23 ribu likes sehingga kini. Jebat tidak kelihatan senyuman langsung di wajahnya seperti selalu.

Jebat sememangnya kekuatan buat Sharnaaz, segala-galanya rela dilakukan demi anak kesayangannya ini. Kasih sayang yang ditunjukkan oleh Sharnaaz untuk Jebat membuatkan peminat kagum dengan sifat penyayang dan protective Sharnaaz terhadap Jebat.

Jom tonton video perkongsian di bawah :

Rata-rata peminat turut meluahkan rasa seb4k mereka setelah melihat reaksi Jebat dan Sharnaaz ini. Antara komen-komen peminat :

” Baba dan Jayden kuat, semoga di bawah lindunganNya sentiasa. Semoga semuanya baik baik sahaja.. “

” Kenapa tu baby, sed1h je muka. Manjanya Jebat dengan baba dia, good boy. Love both of you.. “

” Allah, rindunya Jebat pada baba dia. Ala kenapa saya yang sed1h tengok ni. Kasih sayang anak dan ayah yang tak bersyarat.. “

” Arghh Jebat terlalu rindukan baba. Kes1an Jebat, baba kuat Jebat ofkos kuat. Semoga dipermudahkan urusan.. “

” Nampak Jebat rindu baba dia. Aku lak yang menang1s tengok Jebat pel0k baba dia macam tu.. “

” Seb4k dan sed1h tengok, Jebat kekuatan baba yang paling utama. Kes1an Jebat, muka dia sed1h tengok baba dia.. “

” Part ni memang kal4h la, tak boleh tahan air mata. Dapat feel kasih sayang seorang ayah untuk anaknya.. “

Sayu melihat Jebat dan Sharnaaz namun si kecil ini memberikan kekuatan yang luar biasa untuk seorang yang bergelar ayah. Semoga segala urusan Sharnaaz dipermudahkan dan berjalan lancar sebagaimana yang dirancangkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..