” Dah besar dia, cute macam anak patung je.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Che Puan Sarimah Ibrahim, Tunku Sofia Najihah Yang Kini Berusia Hampir 3 Tahun Raih Perhatian Peminat. Alahai Kecik-Kecik Lagi Dah Cantik. Gambar Yang Pakai Telekung Tu Paling Comel !!

Tunku Sofia Najihah merupakan anak kepada Che Puan Sarimah Ibrahim bersama suaminya, Tunku Nadzimuddin Tunku Mudzaffar. Sofia dilahirkan pada 19 Julai 2019 dan tidak lama lagi usia Sofia akan mencecah 3 tahun.

Meninjau ke akaun Instagram, Sarimah ada berkongsi beberapa keping gambar Sofia bersama kapsyen yang berbunyi ‘ Next month you turn 3 our little sayang ‘. Sebagai seorang ibu pastinya merasakan tidak puas apabila anak begitu cepat membesar.

Sarimah merasa kes1an dengan bayi yang lahir pada musim pandem1k C0v1d-19 kerana tidak dapat merasakan suasana membesar dalam situasi normal. Namun tetap bersyukur kerana kini keadaan hampir kembali seperti biasa.

Jika anda mengikuti akaun Instagram, Sarimah gemar berkongsi gambar dan video Sofia di media sosial. Selalunya, perkongsian mengenai Sofia sering mencur1 perhatian ramai kerana wajahnya yang comel persis anak patung.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

A post shared by @sarimahibrahim

Antara gambar-gambar lain dikongsikan :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memuji wajah comel Sofia. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Cute macam anak patung je.. So fast she has grown.. Adoii so kiutzzz laaa dis gurll.. cute sangat ger4m tengok.. “

” Amin… very cute… kak imah… my idol… Oh she’s growing up so fast…. such a cutie .. dah besar dah girl..muka duplicate dady dia.. “

” Alhamdulillah.. adik manis.. Hai sweet girl comel nya Princess Tunkusofianajihah .. Sorang lagi la, please.. Sofia you are so adorable.. “

” Cutie Pie -Tunku Sofia Najihah. You look so adorable dear. May Allah swt bless you n your beloved family.. “

” Ala comel sangat princess ni.. Syukur Alhamdulillah too cute.. Ya Allah cantik sungguh anugerah dari Allah si comel ni.. “

” So pretty.. doakan saya Che Puan… dpt sorang anak pun jadilah.. Kenapa comel sangat.. Sofia.. comel nya bakal hafizah.. insyaAllah.. amin.. “

” So cute tunkusofianajihah.. Awww love you Sofia.. Syukur alhamdullillah… cepat da nak 3 tahun… Cutie pie.. “

Bak kata pepatah ‘ ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi ‘. Sofia banyak mewarisi wajah seperti bapanya namun kecantikan Sofia pastinya seperti ibunya. Semoga Tunku Sofia Najihah membesar menjadi anak yang baik dan solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sarimah Ibrahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..