” Ad0iii la Yusoff, jam sak1t lah pulak. Banyak betul c0mplaint.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Dato’ Aliff Syukri, Yusoff Al Qardawi Cakap Jam Tak Bergerak Tu ‘Sak1t’ Buat Ramai Terhibur. Ad0i Ucop, Jam ‘Sak1t’ Pun Boleh. Mulut Tu Tak Berhenti P0t Pet, P0t Pet. Habis Semua Orang Dia Panggil, Haha !!

Anak pasangan usahawan terkenal, Dato’ Aliff Syukri dan isterinya, Datin Shahida iaitu Yusoff Qardawi sering menjadi perhatian ramai sejak Yusoff lahir lagi. Kini usia Yusoff bakal memasuki 3 tahun pada bulan Jun nanti.

Hasil tinjauan kami di Instagram Yusoff, telah dikongsikan video terbaru Yusoff bersama ibunya di pejabat. Dalam video yang dikongsikan, Yusoff perasan jam di dinding di pejabat ibunya itu tidak bergerak dan mengatakan ‘jam itu tak kena’.

Apa yang menariknya, selepas itu Yusoff memanggil beberapa staff di pejabat itu dan mengatakan ‘jam sak1t’ berulang-ulang kali. Yusoff siap memimpin tangan staff yang dipanggil abang dan kakak di pejabat itu untuk melihat jam yang tidak berfungsi itu.

Alahai Yusoff, tak pernah tak comel. Ada sahaja gelagatnya yang mencuit hati dan menghiburkan ramai. Bijak sungguh Yusoffnya dan banyak betul complaint dia yer. Mulut tu petah betul bercakap, tak berhenti p0t pet p0t pet.

Jom tonton video Yusoff di bawah :

Galagat dan kepetahan Yusoff bercakap menarik perhatian warganet. Rata-rata memuji kecomelan dan mengatakan Yusoff seorang kanak-kanak yang bijak. Antara komen-komen mereka :

” Adoiii la yusoff.. p0k pek sungguh sel2 otak sedang berhubung.. Hahhahaha bijak laa yusof nihhh.. Habis la boss kecik datang opis hari2, semua dia check.. “

” Mulut tu dah bercakap komplen sana sini lah pulak boboy niiihhhh.. Eissh gewam nya.. Omma rasa nak k1ss nanti.. Bijak nii.. pandai sgt komplen.. “

” Bijak la si yusof ni.. petah bercakap.. AdeĀ² je idea si yusof ni.. kite pon tak terpikir jam tak gerak tu sak1t comey laaa.. “

” Bijak betui yusof ni.. ada2 je.. Jam sak1t lah pulak.. Cepat panggil doktor.. kec0h la ucop ni.. hahaha comel ter0k.. “

” Wow so smart. He will be a good pr0blem solver next time.. hehe.. Yusoff yang comel dan bijak.. Tau pulak tu nama2 staff.. “

” Yusoff awak tu dah lah comel, bijak pulakk lg2 la ger4m achik tengok.. Jam sak1t hahahaha.. pun boleh la ucop.. Pandai, sume dia panggil suh tengok jam yg sak1t tu.. “

” Ad0hh ucop ni.. Sejak2 petah bercakap ni mmg buat acik sak1t perut je tengok telatah dia.. Cute , cakap tak berhenti.. “

Jika anda mengikut akaun Instagram Yusoff, ada banyak lagi video-video Yusoff yang membuatkan ramai yang terhibur dengan gelagatnya. Semoga selepas ini akan ada lebih banyak lagi video-video Yusoff dikongsikan untuk tatapan pengikutnya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG yusoffalqardawii_terlajaklaris

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..