” Wah tak percaya dia dah besar, rasa macam baru jer tengok.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Lelaki Amy Search, Alexander Zulkarnain Yang Mencur1 Perhatian Peminat. Sekejap Je Masa Berlalu. Dah Besar Panjang Alexander Zulkarnain !!

Terbaru meninjau ke ruangan Instagram isteri kepada penyanyi rock Malaysia, Amy Search iaitu Norhasniza Hassan, satu gambar telah dimuatnaik yang memaparkan dia bersama dengan anak lelakinya, Alexander Zulkarnain yang sudah meningkat dewasa.

Hasniza atau lebih mesra dengan panggilan Nourish telah menulis di ruangan kapsyen IG miliknya dengan menyatakan anak lelaki kesayangannya kini semakin besar dan tinggi. Selain itu Nourish juga turut menzahirkan doa yang baik-baik semoga Allah sentiasa melindungi anaknya.

Turut menjadi persoalan kepada dirinya mengenai nama anak lelaki yang diberikan oleh Amy Search. Sehingga kini, tulis Hasniza, dia masih lagi belum mengetahui alasan Amy yang menamakan Alexander kepada putera mereka.

Tanpa sedari pantas masa berlalu, Alexander kini semakin dewasa sehingga memperlihatkan perbezaan ketinggian yang ketara di sebelah ibunya. Alahai memang nampak dewasa Alexander sekarang sampai ibu pun terp4ksa mendongak memandang ke arah anaknya.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Gambar Nourish bersama anaknya ini telah mendapat banyak tanda suka. Rata-rata peminat di akaun Instagramnya itu mendoakan baik-baik buat anak lelakinya itu. Antara komen-komen netizen :

” MasyaALLAH.. Alhamdulillahhh Aameennn.. My son pun tinggi lebih dr I dgn my husband.. Kecik nampak Nourish.. “

” Alexander well part of greek history alexander zulkarnain atau iskandar zulkarnain atau alexander the great.. hampir men4kluki seluruh dunia zaman macedonia (empayar).. “

” Moga anak2 kita semua menjadi anak2 soleh dan solehah yg dpt menyel4matkan kita di Akhir4t nanti Aamiin.. Aamiin Ya Allah.. “

” Wahhh mcm makin tinggi dah Xander now.. Dalam Surah Al-Kahfi.. Aduh you pun dah tinggi alex lagi tinggi.. “

” My son pon Zulkarnain.. moga anak2 kita taat Allah anak soleh.. berjaya dunia akhir4t dan bahagiakan ibu bapa.. hormat guru.. org tua.. Aamiinn yarabbal alaminn.. “

” Dia tinggi ikut u.. Subhanallah besaq dhhh.. Moga jadi anak soleh.. Alexander aka Iskandar.. Hikayat Iskandar Zulkarnain.. “

” Wah.. Mcm tak percaya jer dia dah besar sampai mcm ni kak.. rasa mcm baru jer tgk dia kecik lagi.. Besar dah dia Sekejap betul masa berlaku.. comel je.. “

Memang tak disedari sekejap sahaja masa berlalu, Alexander sudah dewasa dan berubah penampilannya. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan semoga Nourish dan Alexander sentiasa sihat serta bahagia dunia akhir4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG qasander

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..