” Alololo cantiknya, nampak teduh wajahnya.. ” – Netizen

Mimi Lana Kongsi Gambar Berhijab Raih Perhatian Peminat. Cantiknya Mimi, Nampak Manis Dan Ayu Sangat. Doakan Yang Baik-Baik Untuk Mimi !!

Nama salah seorang peserta Dewi Remaja 2014 / 2015, Mimi Lana mula dikenali selepas terlibat dalam program tersebut. Bakatnya dalam bidang lakonan begitu terserlah dan Mimi pandai menjiwai watak yang diberikan. Mimi juga pernah dikaitkan mempunyai hubungan cinta dengan pelakon kacak, Syafiq Kyle.

Hasil tinjauan kami, Mimi telah berkongsi 2 gambarnya yang terbaru di akaun Instagram miliknya. Dalam gambar yang dikongsikan, pelakon filem Pusak4 ini mengenakan shawl di kepalanya. Mimi kelihatan begitu cantik dan manis sekali berhijab.

Di ruangan kapsyen, Mimi menulis dan bertanya kepada pengikutnya siapa yang pernah membaca novel yang bertajuk Masih Ada Rindu. Mimi turut meminta mereka untuk berkongsi cerita mengenai novel itu dengannya.

Berkemungkinan itu merupakan tajuk drama yang diadaptasikan daripada sebuah novel terkenal yang akan dilakonkan oleh Mimi dalam projek terbarunya nanti. Sama-sama kita nantikan update terbaru daripada Mimi selepas ini.

Ikuti perkongsian Mimi di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Penampilan Mimi yang manis berhijab ini meraih perhatian peminat. Sehingga kini posting ini telah mendapat lebih 12 ribu tanda suka selepas 3 jam ia dimuatnaik di Instagram. Antara komen-komen rakan selebriti dan juga peminat-peminat :

” Comel la awk ni, manisnya.. Alaaa tanteknyaaaaaaa.. g0rgeous babe.. Comel lah Mimi Lana pakai tudung.. Hellokkkk.. “

” Cantiknya mimi.. Comellah princess kita ni.. Happy working princess.. nmpk segak cik miss.. So tantik.. So pretty.. “

” Alololololololo cantiknya idola saya.. Comel nyaa baru balik ngaji kee missmimilana.. masih ada rindu.. penulis dy sapa.. “

” Mashaallah cantiknya, teduh wajahnya.. Semoga segera mendapat hidayah ya.. Pkaila terus Kan lawa.. Berseri n dpt pahala lagi.. “

” Cantiknya sis.. sy pernah baca masih ada rindu. Tp lupa dah jln cerita dia.. Lawonye.. Sesuci lebaran sangat.. “

” Uwow cantik naw.. Best novel nie.. kisah syafika ngan mak dia, hakim.. hadi.. semua nma watak tu ke missmimilana.. “

” Cantiknya My fav artis.. em citer novel tu sedey. Berat sngt dug4an untuk syafika.. Ala.. so sweet Mimi missmimlana.. “

Begitu cantik dan ayu sekali melihat Mimi memakai hijab. Kalau sudah cantik, pakai tudung lagi akan nampak manis. Apa-apa pun kita doakan yang baik-baik untuk Mimi. Semoga Mimi terus berjaya mencipta nama dan bersinar dalam industri hiburan tanahair.

Silakan SHARE..

Sumber : IG missmimilana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..