” Akad nikah pun suara sedap. Syamel usha je kasut Ernie, tak0t jat0h.. ” – Netizen

Video Majlis Akad Nikah Syamel Dan Ernie Zakri. Part Syamel Perhati Je Kasut Ernie Tu Cur1 Perhatian Ramai Peminat. Mesti Tak0t Ernie Terpele0t, Tinggi Benar Heels !!

Kira-kira jam 10 pagi tadi, telah berlangsungnya majlis pernikahan pasangan duet sensasi, Ernie Zakri dan Syamel. Kedua-duanya yang anggun dan terpancar kegembiraan di wajah mereka apabila impian untuk bergelar suami isteri telah dimakbulkan Allah.

Meninjau akaun Instagram H0t FM, telah dimuatnaik video yang memaparkan suasana ketika Ernie tiba di lokasi akad nikah. Syamel yang sudah sedia menanti, tidak mengalihkan pandangannya dari memerhatikan bakal suri hatinya ini.

Ernie yang mengenakan kasut tumit tinggi berwarna putih ini nampak yakin berjalan ke pelaminan. Memerhati kepada gerak mata Syamel, pandangannya tertumpu kepada heels yang dipakai Ernie. Mungkin kerana melihat Ernie yang memakai heels tinggi, r1sau ters1lap langkah boleh tersad0ng kaki.

Di akaun Instagram Era juga dikongsikan video semasa ijab qabul dijalankan. Dinikahkan sendiri oleh bapa Ernie, Syamel nampak tenang sahaja. Suaranya yang tidak kedengaran gug0p dan hanya dengan sekali lafaz sahaja sahlah Ernie sebagai isterinya yang sah.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Hot FM 🇲🇾 (@hotfm976)

Perkongsian ini mendapat pelbagai respon daripada peminat. Memang cantik berseri Ernie dengan busananya itu dan reaksi Syamel yang melihat heels Ernie juga jadi tumpuan peminat. Antara komen-komen peminat :

” Akad nikah pon suara sedap.. Halal dh member, yg lain jgn sendu2 naa.. tahniah kak nini dan abang mel.. Alhamdulillah berkah hari jumaat.. “

” Alhamdulillah tahniahhh.. Sedapnya suara.. Sah bergelar isteri kepada syamel, semoga bahagia kekal ke jannah.. “

” Alhamdulillah, Tahniah Ernie dan Shamel. Angkat nikah pun suara sedapppppp.. i’m so happy for both of you.. “

” Kenapa bangmel tgk kasut ernie. Gay4t ke hahaha.. Syamel pandang ernie tak berkelip.. Kak Nini, awat lawa ngat.. “

” Syamel usha jer kasut Ernie sambil bis1k dalam hati jangan lerr bini aku gelenc0s nayo, tapi urgh love betol persalinan ernie.. “

” Bangmel tengok sebab tak0t ernie jat0h nak pi sambut.. Aku perati je syamel pndg kasut ernie. Nmpk ker1sauan di situ.. tggi naww.. “

” Bangmel tengok kasut kak ninie r1sau naww isteri dia jat0h tinggi sangat heels.. tak0t b1ni dia terpele0t kot.. “

Fuh memang bergaya sungguh Ernie dengan heelsnya itu sehinggakan Syamel tidak lepaskan pandangan sehingga Ernie duduk. Sayang sungguh pada si buah hati tu Bang Mel. Apa pun, semuanya sudahpun selesai dan semoga ikatan perkahwinan ini berkekalan selamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG H0t FM, IG Era, IG Ernienators

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..