” Ye ke mak Shuib ni, nampak mudanya la.. ” – Netizen

Shuib Sepahtu Kongsi Gambar-Gambar Terbaru Ibunya. Raut Wajah Ibu Shuib Raih Tumpuan Peminat. Wah Nampak Macam Kakak Shuib Je. Muka Awet Muda, Sampai Ramai Yang Tidak Percaya !!

Semenjak men1nggalkan konti H0t FM, Shuib semakin ligat mengusahakan perniagaannya, Bubblebee. Semakin banyak cawangannya di serata negara, Shuib masih dengan sikap rendah diri dan peramahnya.

Setiap kali pembukaan cawangan baru, pastinya akan kelihatan wajah ibu tersayang Shuib, Salamiah Jalani. Menerusi akaun Instagram Shuib, telah dikongsikan beberapa keping gambar terkini ibunya ini.

Kalau sudah namanya ibu, apa sahaja yang dilakukan oleh anak pastinya sang ibu akan menyokong dan mendoakan untuk si anak. Kata Shuib, kejayaannya hari ini hasil doa mamanya ini yang tidak pernah put0s.

Untuk rekod, Shuib merupakan anak tunggal untuk mamanya ini. Menggelarkan dirinya ‘Adik’, pastinya Shuib sangat manja dengan mama nya ini. Beruntunglah Shuib ada mama yang supportive macam ini, habis semua warna baju digayakan.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah mama Shuib ini memang nampak awet muda dan mendapat perhatian daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Lawa mak Shuib, glowing betul mukanya. Muda lagi, h0t mama betul lah.. Semoga mama sihat selalu..”

” Mudanya mak abang Shuib, cun sangat. Steady mama Shuib tetap humble. Sama macam anaknya juga.. “

” Ye ke mak Shuib ni, nampak mudanya la. Macam level kakak Shuib je mama nya pun.. Moga Mengalir Terus Rezeki Kamu Sekeluarga Boss.. Ameen.. “

” Wah Shuib, mudanya mak. Lawa pulak tu. Macam kakak Shuib je, biar betul mak muda macam ni.. “

” Muda mak shuib… Cantik macam kakak je ib weh. Moga bertambah sihat dan diberi kesihatan yg baik Aamiin.. “

” Masha Allah so beautiful mamanya encik shuib sepahtu. Terbaik syurga abang Shuib dibawah tapak kaki ibu. stay healthy auntie.. “

” Mcm tak percaya ni mama shuib sepahtu sbb muda betul nmpknya. alhamdulillah semoga sihat selalu aunty… errr nk pggil aunty pn serba sal4h sbb mcm kakak je.. “

Alhamdulillah Allah kurniakan mama Shuib kesihatan yang baik dan wajah yang awet muda. Betul kata Shuib itu, doa ibu mustajab dan mudah dimakbulkan oleh Allah. Semoga Shuib terus berjaya dan membahagiakan mamanya sebaik mungkin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..