Connect with us

Artis / Selebriti

” Wah tahniah Makder, cantik dan luas rumah Makder.. ” – Netizen

Makder Kongsi Video House Tour Rumah Barunya Cur1 Perhatian Warganet. Wah Rezeki Makder Dapat Beli Rumah Idaman, Besar Dan Cantik. Watie Pun Siap Offer Nak Tolong Deko, Tahniah Makder !!

Meninjau akaun Instagram Makder, telah dikongsikan satu video terbaru yang memaparkan Makder bersama Raissuddin, Shuib, Watie dan anak-anak Shuib melawat rumah barunya. Tersergam indah dan nampak gah rumah baru Makder ini.

Bukan semua orang berpeluang untuk membeli landed house, apatah lagi jika hidup di ibu kota. Harga pun tentu boleh tahan ni, sesuai dengan keluasan rumah. Melihat dari luar sudah dapat mengagak keadaan dalam rumah Makder ini pasti luas dan besar.

Klik gambar untuk info..

Kata Makder di ruangan kapsyennya, house tour bersama anak-anak dan meminta follower mencadangkan sesiapa yang boleh dekorasi rumah dengan cantik dan juga yang boleh membuat kabinet dengan kemas serta berkualiti. Bilik pun ada banyak, mesti seronok ramai boleh datang bertandang dan tidur di situ.

Tandas juga luas dan ala-ala hotel. Matin kelihatan begitu berjalan ke sana dan ke mari. Watie juga turut memberi cadangan kepada Makder untuk menghias rumah baru ini. Rezeki Makder, rumah idaman ramai dan bakal jadi port berkumpul Makder sekeluarga.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Makder ini sehingga kini telah pun meraih lebih 8000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Wah tahniah Makder.. cantiknya rumah baru makder ni.. comel je Uwais duk berkepit c1um ketiak mummy dia haha.. ”

” Cantiknya rumah Makder ni.. dekat Cyberjaya ke.. try tgk IG ni ….. mmg terbaik, sampai ke Perak depa ni boleh buat keja.. ”

” Cantiknya, congrats Makder.. Anak dan menantu saya pun tinggal kat sini, sekarang dlm proses makeover dan masuk barang-barang.. ”

” Tahniah Makder.. macam sama area rumah kak lina kepom je.. Kalau Makder nak buat Wiring & aircond boleh contact saya tau.. ”

” Wah tahniah Makder, cantik dan luas rumah Makder.. Alhamdulillah rezeki makder boleh beli land houses.. ”

” Rumah pattern ni macam dekat cyberjaya je.. Mak der nak buat wainscoting tak sya boleh buat.. ”

” Wahh rumah dekat Mulia Resident ni… umah sana cantik-cantik… tahniah Makder, semoga melimpah ruah lagi rezeki makder sekeluarga.. ”

Klik gambar untuk info..

Ini baru rumah kosong dan masih belum dekorasi lagi, kalau sudah dihias tentu bertambah-tambah cantik. Nanti bolehlah Makder survey nama-nama yang disarankan oleh warganet untuk dekorasi. Mana tahu ada yang berkenan di hati. Tahniah Makder atas rumah baru ini dan semoga rezeki Makder melimpah ruah selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : Makder

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT