Connect with us

Artis / Selebriti

” Video Adira ni memang relate betul, rupanya perangai mak-mak sama je semua.. ” – Netizen

Video Adira Suhaimi Mengenai Sikap Mak-Mak Buat Ramai Terhibur. Eh, Memang Betul Pun Apa Yang Adira Dikongsikan. Part Ikat Rambut Anak Tu Paling Kelakar !!

Penyanyi Adira Suhaimi sememangnya gemar berkongsi video content di media sosial. Kesemua video yang dikongsikan oleh Adira dirakamkan sendiri olehnya dan selalunya menghiburkan. Kali ini Adira berkongsi mengenai sikap apabila bergelar ibu.

Menerusi akaun Instagram, dua buah video yang dikongsikan apabila bergelar ibu telah membuatkan ramai terhibur. Video pertama memaparkan gelagat Adira apabila ingin mengikat rambut anaknya, namun tidak menjumpai getah rambut.

Klik gambar untuk info..

Part Adira memegang rambut anaknya ke mana sahaja untuk mencari getah rambut sememangnya sangat kena dengan sikap mak-mak. Begitu juga dengan video yang kedua yang mana Adira memaparkan sikap mak-mak apabila terlalu banyak berfikir.

Apabila terlalu banyak berfikir, kadang-kadang fikiran mak-mak ini akan cepat mudah lupa. Sememangnya Adira berjaya menyelami sikap seorang ibu kerana Adira juga merupakan seorang ibu kepada empat orang cahaya mata. Memang menghiburkan video yang dikongsikan oleh Adira ini.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur dengan video-video yang dikongsikan. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Rambut yg ready nak ikat tu mmg mak-mak taknak lepas sama lah, Kalau lepaskan kira menambah kerja .. Kalau tade juga getah, boleh datang rumah saya…. Tp kne pegang laa rambut si Anggerik tu.. “

” Haha, padahal blh je lepaskan rambut tu , eh tidak nk jugak heret skli.. Sabar lh duhai anak dapat mak caring tapi macamni plak.. “

” Ko dh heret rambut dia dari bawah ke atas rupanya silap sendiri. Skrg mcm mana nak kira? Video2 sis adira ni mmg relate bethoolll dgn sy.. mmg jiwa n pe’el mak2 skrg cenggitu la kan .. “

” Hahahaha mmg sebijik sanggup Tu tarik ank sambil pegang rambut semata NK ambik getah,, padahal buleh jerr Lepaskan dluΒ pastu ikat semula adehhhh.. “

” Hahahahahahaha kenapaaa sama Β ya Allah .. sgguh mak2 se Malaysia mcm ni ek? Bukan saya jela kan????Β ok ade geng.. “

” Punya mls ek nk lepas rambut.. rupanya pangai mak-mak sama je semua.. nsib baik jumpa getah tu. Kalau tak mmg tak lepas la rambut anak sampai kedai beli getah baru.. “

” Haha relate sgt, sy ada 3dara, kang sikat la getah la minyak la hilang kang bila dah ikat tak nak ikat satu nak ikan cam frozen la nk Ika tocang 2 la.. “

Klik gambar untuk info..

Maklumlah apabila bergelar ibu ini terlalu banyak benda dan kerja perlu dilakukan. Ramai netizen sangat bersetuju dengan perkongsian video daripada Adira ini. Video Adira ini tidak pernah tidak kelakar. Ada sahaja idea Adira untuk dikongsikan.

Silakan SHARE..

Sumber :Β  IG Adira Suhaimi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT