” Too special for me and i really happy yang Uqasha yang send this cake.. ” – Kamal Adli

Kamal Adli K0ngsi Gambar Kek Kej0tan Ulangtahunnya Daripada Uqasha Senrose. Wah Pesanan Pada Kek Tu Lain Macam Je Maksudnya. Sweet Sungguh !!

Gandingan pelakon Kamal Adli dan Uqasha Senrose dalam drama Setelah Terlafaznya Akad mendapat perhatian dan pujian ramai. Keserasian dan kemesraan mereka yang seakan-akan benar-benar bercinta dalam drama itu membuatkan peminat mula mengaitkan hubungan cinta antara her0 dan her0in ini.

Kamal yang masih single dan belum bertemu pengganti setelah put0s cinta dengan aktress Emma Maembong suatu masa dahulu dilihat ceria dan sentiasa menghiburkan hati semua di set terutamanya Uqasha. Terkenal dengan sikap suka berjenaka Kamal Adli antara pelakon yang disenangi ramai.

Manakala Uqasha Senrose pula pernah mengik4t tali pertunangan bersama Pekin Ibrahim namun tiada jodoh antara mereka. Peminat yang sukakan gandingan  mereka berharap dan berdoa semoga ada jodoh antara keduanya. Tambahan usik mengus1k Kamal yang selalu muncul di ruangan k0men Instagram Uqasha buat peminat lagi berharap.

Menerusi akaun Instagram, Kamil Adli telah berkongsikan sekeping gambar dengan kapsyen yang buat ramai peminatnya tersenyum. Bersama sebiji kek khas yang dihantar oleh Uqasha semperna ulangtahun kelahirannya hari ini, Kamal mengucapkan terima kasih kepada Uqasha kerana membuat kej0tan istimewa itu. Sweet sangat !

J0m baca perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dan mengus1k pasangan ini. Antara komen-komen netizen :

” Alololo… Let’s travel the world together ek… Comel je!.. “

” Happy birthday, moga panjang umur, murah rezeki dan kekal berjodoh dengan uqasha senrose sampai ke jinjang pelamin. So sweet la korang ni.. “

” Phewits sweetnya Nawal!! Happy Birthday kamal adli !!.. “

” Cantiknya kek. Semoga my love kamal adli kekal bahagia dengan uqasha senrose amin.. “

” So sweet.. Cantik kek kak Sha hantar.. “

” Bestnya cake dari awek cantik uqasha senrose. Happy birthday to Kamal.. “

” Waaaaaahhh bestnye… Jaga uqasha senrose baik-baik taw.. “

Sweetnya Uqasha dengan Kamal ni. Dahla sepadan, dari jauhpun masih boleh buat kej0tan. Kek pun w0w sangat pesanannya. Mendalam maksud tu Kamal. Dah boleh ready ke fasa berikutnya. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga perhubungan pasangan ini dipermudahkan dan sekiranya berjodohan moga segera ke jinjang pelamin. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Kamal Adli, IG Uqasha Senrose by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..