Connect with us

Artis / Selebriti

” Ternyata Dollah gembira sangat nampak muka abang dia.. ” – Netizen

Video Reaksi Wajah Adik Abdullah Ketika Abangnya, Rahman Menjemputnya Pulang Dari Sekolah Raih Perhatian Ramai. Alahai Nampak Gembira Sangat Dollah Bila Nampak Abang Rahman. Kita Pulak Yang Tersentuh Tengok !!

Meninjau ke satu akaun TikTok, satu perkongsian video yang memaparkan gelagat adik Abdullah ketika pulang dari sekolah telah meraih perhatian ramai. Adik Abdullah dijemput oleh abangnya, Rahman dan juga bapa saudaranya yang dipanggil Pak Long.

Ketika keluar sahaja daripada pintu kelas, wajah adik Abdullah kelihatan sangat gembira apabila ternampak abang dan bapa saudaranya. Adik Abdullah turut menyatakan yang dia rindu akan bapa saudaranya walaupun baru beberapa jam sahaja tidak bersua muka.

Klik gambar untuk info..

Reaksi adik Abdullah ini bukan sahaja membuatkan ramai terhibur tetapi turut mengundang sebak ramai orang. Mereka merasakan adik Abdullah masih lagi dalam keadaan tr4uma ak1bat kemal4ngan jalan raya yang menimpa diri dan keluarganya.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 60 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Adik Abdullah sebelum ini mengalami keceder4an yang ter0k dan mengambil masa yang agak lama untuk kembali pulih.

Jom tonton video di bawah :

@p4wahhh

takpernah❌comel 😂 semoga Allah kekalkan ikatan kasih sayang mereka berdua 🤲🏻@rahmanlah @abdullah

♬ Karna bersama mu terasa indah – Levyleo

Di ruangan komen, Pelbagai respon yang diberikan oleh netizen apabila melihatkan gelagat adik Abdullah. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Sbnrnya dollah mcm trauma dia tkt,, dia tkt kehilangan lg,, tu sebb walau berpish skjp dia mcm dh excited lau nmpk org dia syg,, mcm lega ha nmpk muka.. “

” YaAllah ternyata dollah gembira sgt nmpk muka abg dia…sy pon duk ulang byk kali dok tgok dollah ckp ehh abg aman.. “

” Trpisah skjp pon dolah merasekn rindu berat pda rahman tryata rahman adlh sglnya bg dolah dn dolh amat tkot pda khilnggn org yg dia syng.. “

” Seronok dia bila nampak rahman.. comel je dollah semoga terus berjaya dunia akhirat.. smga Dollah JD Hafiz yg cemerlang nak.. “

” Berulang² tgk riaksi Dollah bila nampak abg Man nya. Dgn riak matanya yg bersinar-sinar  sambil tersenyum manis.. “

” Semuga Dollah sihat sepenuhnya.kami sentiasa doakn Dollah dan rahman.sayang dgn kamu berdua. Abdullah dah semakin sihat.. alhamdulillah.. “

” Ala comelnya 2 bradik ni..tpi knp la nk nangis plk ni.. suka tgok muka dollah..manis bersih jer..ksian sedih ad semua .. “

” Ahahah chomel sgt kan duo nie .. allah hai semoga anak bertuah nie bahagia berdua dgn pk long mak ila dn semua.. cuba utk tak nangis tapi gagal.. “

Klik gambar untuk info..

Perkembangan yang semakin baik buat adik Abdullah ini turut membuatkan ramai netizen berasa gembira dan bersyukur. Semoga adik Abdullah menjadi anak yang berjaya di dunia dan juga di akhirat serta kembali sembuh seperti sediakala.

Silakan SHARE..

Sumber :  Tiktok Farah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT