Connect with us

Artis / Selebriti

” Berdekah aku tengok Fad berdesup hilang kena cepuk dengan bini, haha.. ” – Netizen

Video Fad Bocey Kena Cepuk Dengan Isterinya Gara-Gara Menyanyi Lagu ‘Madu Tiga’ Ketika Sedang Live Buat Ramai Terhibur. Berdekah Acap Gelak Tengok Fad Kena Dengan Syaheera. Sekali Acap Pun Kena Dengan Isteri Dia, Haha !!

Meninjau di akaun Tiktok milik johanfans, telah dikongsikan video yang memaparkan pelawak Fad Bocey bersama Acap membuat live. Menerusi video tersebut, Fad menyanyi lagu ‘Madu Tiga’ membuatkan penonton yang melihat live merek terhibura. Ketika awal nyanyiannya, kelihatan Fad seperti takut-takut.

Acap bertanya kepada Fad kenapa berhenti menyanyi. Fad berkata lirik itu seperti tidak kena kerana cukup jika mempunyai seorang isteri. Acap menyakat Fad agar terus sahaja menyanyi dan berkata tidak perlu risau kerana isteri Fad sudah tidur.

Klik gambar untuk info..

Yakin dengan kata-kata semangat yang diberikan oleh Acap itu, Fad menyambung menyanyi kembali. Tidak sempat menghabiskan lagu, tiba-tiba isteri Fad datang dan terus mencepuk Fad lalu menarik Fad keluar. Beberapa minit Fad tidak ada di kerusinya.

Kejadian itu buat Acap terus berdekah ketawa. Acap berseloroh risau jika isteri Fad berkawan baik dengan isterinya kerana ada kemungkinan nanti dia akan menerima nasib seperti Fad. Tidak lama selepas itu, Fad kembali duduk di kerusi dan matanya diconteng dengan pen maker hitam.

Tonton video di bawah ini :

( Sila tunggu seketika jika video lambat keluar )

@johanfans.___

@acaps19 @fadbocey.91 #fyphiburan#takutbini #fyplawakhiburan😂

♬ original sound – JohanFans??? – JohanFans???

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan oleh warganet dan masing-masing terhibur menonton video live Acap dan Fad ini. Antara komen-komen menarik adalah :

” Berdekah aku tengok Fad berdesup hilang kena cepuk dengan bini, haha.. Ahli mesyuarat tingkap kena tarik telinga ke tuuuuuuuuuu.. “

” Laki aku yg tngok smbil nyanyiii pon aku dok ckp ape kauuu nyanyi2.. Suka2, hahaha.. Time macam tak kena je korang nyanyi, semua isteri tgh emo beb.. “

” Sakit perut aku gelak.. Terasa smpai ke sini tgk isteri Fad buat tu, hahahaha.. Padan muka beranai sangat menyanyi kan dah mendapat.. “

” Acap boleh gela tak berhenti kan,  hahahahahahahahahha sakan hang gelakkan dia Acap2.. Member kena bertubi2 dengan bini woii.. “

” Klu pelawak tuuu.. Bini ikut jd pelawak laa.. Pandai melawak tuuu hahahaa.. Si Acap pun setempek kena dengan bini, hahaha.. “

” Dunia jadi gelap teruihhhh, hahahahaha.. Hilang dari radar tak dapat dikesan..Korng tngok ni bpe kalo dah, 10 kali masih terbarai gelak aku.. “

” Lirik kena kasi tukar, seperti duniaaaaaaa nak kiamat hahahahaha bukan ana yang punya.. hahahahaa.. Puas hati aku tgk Fad kena, hahaha.. “

Klik gambar untuk info..

Acap pun seronok sambung menyanyi, yakin saja isteri tak ada sebab tengah jaga anak. Tak pasal-pasal isteri Acap tiba-tiba masuk live juga. Itu lah seronok sangat tengok Fad kena cepuk dengan isteri, sekali Acap pun kena warn1ng dengan isteri.

Silakan SHARE..

Sumber : TikTok johanfans, moderator_acaps

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT