” Terkej0t tengok, sekali Mak Jenny bersolek terus nampak melet0p.. ” – Netizen

Video Ibu Nubhan Ahamad, Mak Jenny Ketika Sesi Photosho0t Cur1 Perhatian Peminat. Alahai Cantiknya Mak Jenny, Dah Macam Pengantin !!

Bagi yang mengikuti penyanyi Nubhan Ahamad pasti tahu, Nubhan sering berkongsi video mengenai ibunya yang dikenali sebagai, Mak Jenny. Jangan tak sangka Mak Jenny ini juga turut mempunyai peminat-peminatnya tersendiri.

Meninjau di akaun Instagram, Nubhan telah berkongsi satu video terbaru yang memaparkan ibunya sedang melakukan sesi photosho0t. Cantik dan manis kelihatan Mak Jenny mengenakan pakaian songket berwarna hijau.

Sempat Nubhan menyak4t ibunya, dengan menulis di posting menyatakan bahawa dirinya tidak menyangka bahawa melihat ibunya setelah bersolek kelihatan begitu cantik. Seloroh Nubhan, hantaran ibunya bernilai RM 3 Juta kerana selain cantik, Mak Jenny memiliki kepakaran dalam bidang masakan.

Perkongsian video tersebut telah ditonton lebih 60 ribu tontonan dan menerima ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Amboi, nak4l betul Nubhan ni yer, tak henti-henti menyak4t ibu tersayangnya.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji kecantikan Mak Jenny dalam video tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” Lawa eh omak Jenny ni, macam pengantin. Comel je tengok dia ketawa bila kena menyakat, alahai.. “

” Bukan main lagi mak Jenny, cantik betul. Selalu tengok mak Jenny tak makeup, berseri-seri wajah mak Jenny.. “

” Cantiknya omak Jenny. Natural beauty sangat, makeup lagi naik seri betul. Suka tengok telatah mak Jenny.. “

” Lawa omak Nubhan. 3 juta pun tak pe, pandai masak sambal, cantik pula tu. Hehe orang nogori ni memang cantik-cantik.. “

” Cantiknye Mak Jenny. Terkej0t tengok, sesekali Mak Jenny bersolek melet0p terus nampak, layak jadi model ni.. “

” Cayo lah i like. Manis nya senyuman mak Jenny, ketawa dia lagi lah comel. Patutlah Nubhan terhibur dgn emaknya.. “

” Lawa bonar omak Jenny cikiut cikiut nie. Maso mudo mesti lawa orangnyo mak jenny kan, tengok muka pun dah tahu.. “

Woww cantik betul mak Jenny dalam video ni, terus muka naik seri selepas mengenakan makeup. Apa-apa pun, video tersebut sekadar perkongsian Nubhan mengenai gelagat ibunya ketika sesi photosho0t sedang dijalankan.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Nubhan Ahamad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..