” Fuhhh terus sampai ke hati, memang merdu.. ” – Netizen

Video Harris Alif Mengalunkan Azan Raih Perhatian Ramai. Merdu Dan Gemersik Sungguh Suara Harris. Boleh Jadi Bilal Masjid Ni !!

Penyanyi Harris Alif yang juga merupakan suami kepada pelakon Intan Ladyana telah berkongsi satu video yang memaparkan dirinya sedang mengalunkan azan. Perkongsian video itu turut disertakan kapsyen oleh Harris adalah ‘maaf saya budak baru belajar’ .

Perkongsian video tersebut telah mendapat mendapat perhatian umum di Instagram. Boleh dikatakan hampir semua komen yang diterima oleh Harris menyatakan alunan azan yang dikumandangkan oleh Harris sangat sedap didengar.

Bagi yang mengikuti Harris di Instagram, pasti tahu sekarang Harris banyak meluangkan masanya dengan melakukan aktiviti keagamaan. Malah sejak dirinya mendirikan rumahtangga, perkongsian oleh Harris pasti menarik perhatian pengikutnya di Instagram.

Sehingga kini, video Harris itu telah ditonton lebih 80 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Alahai, merdu betul suara Harris mengalunkan azan. Memang memiliki suara yang sedap didengar Harris ni.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rakan-rakan dan followers Harris memberikan kata pujian terhadap kemerduan suara Harris dalam video tersebut. Antara komen-komen tersebut adalah :

” MashaaAllah merdu sahabat .. ” – Zahiril Adzim

” Fuh tererr.. ” – Azza Elite

” Fuhhhhh memang gemersik. Alhamdulillah Allah hu Akhbar. Tahniah Harris, semoga terus usaha ke jalan Allah. .”

” Terbaik lah Harris boleh jadi bilal masjid ni, lunak suara. Baru belajar pun dah sedap Harris macam ni pun.. “

” Alahamdulillah, yang penting nak belajar. Sedap betul suaran cik abang sayang Intan ni, untun Intan.. “

” MasyaAllah kita yg mendengar pun tak sengaja terjawab2 panggilan azan ni, Barakallahu fiik. Alhamdulillah.. “

” Fuhhh, sampai ke hati , memang merdu. Terbaik bro. Macam ni lah yang kita mahu, selain bergelar suami yang baik kepada isteri, kita usaha ke arah kebaikan, tahniah.. “

Merdu sungguh, patutlah ramai yang memuji. Semoga perkongsian oleh Harris ini memberi manfaat buat kita semua. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Harris terus menjadi yang terbaik dalam mengejar ilmu dan bahagia bersama insan tersayang.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Harris Alif, Intan Ladyana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..