Connect with us

Artis / Selebriti

” Sekejap berker0t, sekejap tergeleng-geleng. Comel sangat, haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel Sedang Menikmati Buah Strawberry Mencuit Hati Peminat. Comel Sangat Mimik Muka Gabriel Yang Berker0t-Ker0t Tahan Masam. Part Last Tu Gelak Terus Emma Dibuatnya, Haha !!

Si cilik berwajah putih gebu, Shariq Arshan Gabriel bukan asing buat para peminat. Anak kepada pasangan Emma Maembong dan Shazli Azhar ini seringkali menarik perhatian peminat dengan kecomelan wajahnya itu.

Meninjau akaun Instagram Shariq Gabriel, telah dikongsikan satu video Gabriel yang sedang makan buah strawberry. Untuk makluman, mereka sekeluarga kini berada di Cameron Highland kerana Emma menjalani penggambaran di sana.

Pada awal video ditunjukkan reaksi Gabriel yang pantas mengambil buah Strawberry ketika ianya diletakkan di atas meja. Nampak bersungguh sekali Gabriel menggig1t buah Strawberry sampai berker0t muka kerana menahan rasa masam .

Kedengaran Emma bertanya kepada Gabriel sama ada sedap atau tidak makan buah Strawberry itu. Punyalah ger4m dengan buah kesukaannya itu sehinggakan dimasukkan sebiji terus ke dalam mulut. Aih la Gabriel, buat ramai yang terliur sahaja.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Gabriel ini telah mendapat perhatian daripada peminat. Ramai yang terhibur melihat wajah Gabriel dan antara komen-komen mereka :

” Last part tu cute, dengan acik kecur air liur tengok Gabriel makan hehe. Ee ger4m tengok muka comel, mas4m ke tu sayang hehe.. “

” Ee comelnya, alolo muka tahan mas4m sangat haha. Pandai dia cakap ‘dap’ bila mama tanya sedap ke tak tu haha.. “

” Kenapa comel sangat awak ni Gabriel. Elok je terpelant1ng keluar haha. Muka makin sama macam mamanya.. “

” Bestnya tengok dia makan strawberry, cute betul. Walaupun makan mas4m, muka tetap maintain cute. Adorable babylah.. “

” Cutenya lah muka mas4m tu. Ee macam nak cub1t hands0me boy ni. muka macam tak suka tapi makan lagi haha. Terliur tengok.. “

” Tak tak, mulut aku yang berair terliur tengok dia makan dah kenapa haha. So cutelah awak Gabriel, macam mama awak jugak.. “

” Comel betul muka makan strawberry, sekejap berker0t, sekejap tergeleng-geleng haha. Mas4m pun tetap makan. Terpelant1ng last tu terkej0t kita haha.. “

Alahai hands0me boy ni, tak pernah tak cute muka tu. Tentu seronok Gabriel dapat bersiar-siar teman mama kerja. Apa pun, take care Emma sekeluarga dan semoga semua urusan penggambaran berjalan dengan lancar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariq Gabriel , IG Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT