” Alhamdulillah hadiah yang paling mahal dan terindah buat suami.. ” – Netizen

Video Anzalna Nasir Buat Kej0tan Sempena Hari Lahir Suaminya, Hanif Zaki Buat Peminat Terharu. Hadiah Yang Paling Bermakna Untuk Sang Suami. Tahniah Anzalna !!

Pelakon cantik, Anzalna Nasir mempunyai kharisma dan tarikannya tersendiri. Anzalna kini bahagia bersama suaminya, Hanif Zaki dan anak mereka, Eidrees. Baru semalam, Anzalna berkongsikan ucapan hari lahir untuk Hanif dan mengatakan ada kej0tan khas untuk suaminya itu.

Meninjau akaun Instagram Anzalna, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan kej0tan istimewanya itu. Video ini yang dirakam oleh Mia Nasir menyaksikan ianya hadiah yang cukup berharga untuk Hanif pada hari lahirnya itu.

Rupanya figura ini telahpun mengambil keputusan untuk berhijab. Kelihatan dalam video, Hanif yang ditut0p matanya manakala ibu mertua dan ibu kandung Anzalna berada di belakang. Anzalna pula sudah bersiap sedia berdiri di hadapan Hanif.

Apabila penut0p matanya dibuka, jelas kelihatan wajah Hanif yang teruja dan terkej0t melihat sang isteri ayu berhijab berwarna putih. Anzalna juga menulis di kapsyennya berharap agar dirinya dapat terus istiqamah.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Anzalna ini telah merekodkan hampir 70 ribu tanda suka sejak ia dikongsikan. Ramai yang memuji keayuan Anzalna dalam imej barunya ini. Antara komen-komen peminat :

” Aww its gonna be a beautiful journey for you beautiful. Syukur alhamdulillah.. ” – Sherry Ibrahim

” Masya Allah sister, alhamdulillah. Happy for you. I love u Anz. Sending big hug and kisses to you sweet sister.. “

” The best gift ever for your husband. Semoga istiqomah Anzalna. Cantik sangat sangat Anzalna, menang1s sama saya tengok video ni.. “

” MashaAllah alhamdulilah may Allah everything for u. even myself diuji nak istiqamah tu mmg antara cabaran even for myself. semoga kita semua kuat untuk istiqamah.. “

” Cantik, nak nang1s tengok Anzalna bertudung. Alhamdulillah hadiah yang paling mahal dan terindah buat suami.. “

” I’m cry, subhanaAllah cantik sangat Anzalna bila bertudung. Tak tergambar dengan kata-kata tentu melonjak gembira hati sang suami.. “

” Terharunya tengok video ni. Allah sayang Anzalna, alhamdulillah. Semoga terus istiqamah, hadiah terbaik untuk suami ialah isteri yang solehah.. “

” Tersentuhnya tengok reaksi Hanif. Suka tgk Anzalna… Cantik sgt… Pakai tudung lagi bertambah cantik… Semoga istiqomah.. “

Berita gembira yang bukan sahaja buat Hanif gembira malahan peminat Anzalna juga. Bertambah cantik mommy Eidrees apabila berhijab. Semoga perjalanan Anzalna dipermudahkan dan diberikan kekuatan jiwa untuk terus istiqamah dalam perjalanan barunya ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anzalna Nasir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..