Connect with us

Artis / Selebriti

” Tergelak kita dengar jampi Tok Red tu. Berani tu jampi Ami depan-depan, hehe.. ” – Komen Netizen .

Video Dato’ Red ‘Jampi’ Nasi Yang Nak Diberikan Kepada Adira Suhaimi Ketika Live Buat Warganet Terhibur. Fuhhh Jampi Bukan Sebarang Jampi Ni. Habislah Adira, Haha !!

Sebelum ini, warganet hanya mengenal nama Dato’ Red dan tidak mengenali insan ini secara dekat. Sejak Dato’ Red expose dirinya dalam usaha mencari rezeki yang halal untuk anak-anak, nama mantan suami Adira Suhaimi ini semakin menjadi sebutan dan antara Tiktoker kesukaan ramai pada ketika ini.

Meninjau akaun Tiktok Putehhhx, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Dato Red sedang membuat live ketika berada di rumah Adira. Pada awal video kelihatan Dato’ Red menjampi sepinggan nasi yang berada di tangannya. Kata Dato’ Red, itu adalah nasi kepunyaan Adira.

Jampi yang dibaca oleh Dato Red itu mencuit hati warganet. Antara ayat yang disebut oleh Dato Red supaya Adira sayang dan cinta padanya sampai sampai mat1. Berani betul Dato’ Red, dalam live yang disaksikan oleh ribuan penonton bersahaja dia mencuba ‘guna-guna’ Adira, hehe.

Riuh live kali ini apabila masing-masing berlakon seolah-olah sudah mempunyai girlfriend dan boyfriend baru. Apabila Dato’ Red mula ‘naik bulu’, Adira spontan memberi amaran supaya Dato’ Red fokus menjual dan tidak menggatal. Seronok melihat gelagat mereka berseloroh antara satu sama lain.

Jom tonton video di bawah :

@putehhhx

#datored #abgred #adirasuhaimireal #adirasuhaimi #abgredadirasuhaimi #adirasuhaimidatored #datoredadira

♬ Funny lazy donkey (hilarious song)(937200) – LEOPARD

Perkongsian ini telah pun meraih ribuan tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet yang dapat kami kongsikan :

” Ramai yg sayang couple ni. Moga berjodoh kembali.. Lawak la.. skg masing2 dah ada “boipren” n “gopren”.. ”

” Adoi la ni la pasangan yang bercerai tapi semakin mendekat hehe.. semoga terikat kembali Aamiin.. ”

” Petir dah tak boleh tahan haha.. Marah depan je la.. Terbaik dato dgn rakan2, buatkan lgi biar Ami jeles.. ”

” Hahaha… tok red jampi nasi adira depan-depan masa live. Lawak lah tok red ni. makin ari makin suka tgk lawak dia tu, spontan je.. ”

” Power doa dato red tu.. tergelak kita dengar jampi tok red tu.. berani tu jampi depan-depan hehe.. mudah mudahan ada jodoh semula.. ”

” Jampi ya bang.. takut tengok. tapi jampi juga betul-betul ok lah tu. awak ni berdua memang angau lah.. moga kembali rujuk.. ”

” Kelakar la abg red ni .. ulang² sis tengok pendek sangat dailoq tu. cerah harapan tok red ni.. sama-sama masuk air.. ”

Semakin hari semakin kelakar Dato’ Red ini. Ini baru betul lelaki sejati, berani ‘jampi’ mantan isteri depan-depan. Apa-apa pun, ini hanya lah sekadar gurauan Dato’ Red sahaja dan semoga semua yang menonton juga terhibur dengan telatah Dato’ Red dan Adira itu. Sama-sama kita mendoakan yang baik-baik sahaja untuk Adira dan Dato’ Red.

Silakan SHARE..

Sumber :  Tiktok Putehhhx

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT