Connect with us

Artis / Selebriti

” Terbaik lah Abang Norman, upgrade macam ni confirm selesa Memey.. ” – Netizen

Video Norman Hakim Memberikan Kej0tan Khas Buat Memey Suhaiza Raih Pujian Peminat. Wah Bestnya Bilik Air Macam Ni, Sampai Anak-Anak Pun Excited Nak Bawak Tilam. Sayang Isteri Katanya !!

Bagi yang mengikuti Memey Suhaiza pastinya perasan Memey selalu membuat live ketika berada di dalam bilik air. Mempromosikan barangan penjagaan wajah, bilik air adalah tempat paling digemari oleh Memey.

Meninjau akaun Instagram Norman Hakim, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Norman membuat kej0tan buat Memey. Dek kerana kes1an melihat Memey sampai berpeluh membuat live di dalam bilik air, Norman mendapat idea untuk upgrade bilik air tersebut.

Tulis Norman di kapsyennya dalam nada bergurau, selepas ini bolehlah bilik air tersebut menjadi mini office Memey. Anak-anak pun excited melihat suasana baru dalam bilik air itu sehinggakan hendak diangkut TV, mainan dan tilam ke dalamnya.

Memasang sebuah kipas ceiling, ditambah lagi dengan 2 biji lampu ianya cukup membuatkan keadaan menjadi lebih nyaman. Reaksi Memey ketika anak-anak membawanya masuk ke bilik air itu juga nampak begitu teruja. Untunglah ada suami yang memikirkan keselesaan untuk si isteri bekerja.

Jom tonton video perkongsian di bawah :

Perkongsian oleh Norman ini telahpun mendapat perhatian daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Wow siap kipas tu, boleh lepas hajat dengan tenang dan sejuk haha. Terbaiklah Abang Norman.. “

” Hab1s lah banyak la lagi live dekat dalam bilik air lepas ni haha. Apa pun tq abang norman menjadikan live lighting cun.. “

” Ok lah lepas ni rumah baru nak letak industrial fan pulak dekat toilet hehe. Kena upgrade sikit lagi, suara tak bergema dalam toilet.. “

” Terbaik, alhamdulillah. Buat live jela pasang, jangan time mandi pulak pasang kipas. mau ket4r nak siap mandi haha.. “

” Sayang isteri, alhamdulillah. Terbaik lah Abang Norman, supporting husband ni. upgrade macam ni confirm selesa Memey.. “

Memey sejuk lah ada kipas dalam bilik air, tak ada lagi lah Memey berpel0h-pel0h dan menahan kepanasan untuk menghab1skan sesi live di Instagramnya selepas ini. Seronok Memey dan anak-anak sampai bertep0k tangan dan bersorak anak dan ibu.

Tahniah Norman kerana berusaha memberikan keselesaan buat si isteri. Bolehlah Memey lebih banyak membuat live dalam bilik air selepas ini dengan lebih selesa. Semoga berbahagia selalu sweet couple dan melimpah ruah selalu rezekinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Norman Hakim 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT