” Lagu dengan dia macam tak kena sangat ni, tersembur kuah tomyam aku Bell.. ” – Netizen

Kongsi Video Suasana Di Perkampungan, Bell Ngasri Kant0ikan Perang4i Che Man. Muka Nampak Gan4s, Tapi Rupanya Berjiwa Sentimental. Tak Sangka Che Man Sebenar Macam Tu. Pelawok Betul Lah Che Man Ni, Haha !!

Sebelum ini pelakon dan pelawak, Bell Ngasri pernah berkongsikan di Instastorynya video berada di sebuah bilik homestay bersama pelakon, Kamarool Hj Yusoff atau lebih dikenali sebagai Che Man. Apa yang lawaknya dalam video ini, Bell menunjukkan Che Man membuat bilik tersebut seperti rumah sendiri dengan menggantungkan gambarnya.

Meninjau entry terbaru Bell di Instagramnya, satu video baru pula dikongsikan untuk para peminat. Dengan suasana kampung, nampak tenang sahaja dengan pokok-pokok hijau. Turut kedengaran, bunyi muzik saxophone yang selalu dipasangkan di lobi hotel.

Kata Bell, dia bukan berada di hotel sambil menunjukkan persekitaran di situ. Rupanya muzik ini dipasangkan oleh Che Man yang sedang lena tidur di atas sebuah kerusi. Amb0i Che Man, bunyi muzik itu membuatkannya terbuai-buai tidur.

Bell yang kaki menyakat ini mengatakan jika dilihat pada wajah gan4s Che Man, tidak sesuai muzik saxophone itu dengan Che Man. Tak sangka, muka sahaja gan4s tetapi jiwa dan hatinya begitu lembut. Jiwang juga Che Man ye.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Bell ini telahpun membuatkan ramai peminat yang terhibur. Ayat Bell tu lawak, kena betul dengan reaksi mukanya. Tengok muka Che Man, lagi membuatkan peminat nak tergelak. Antara komen-komen peminat :

” Haha Bell Bell, sempat lagi eh menyakat Che Man. Disk0 siam j0get-j0get tu tak menahan ayatnya haha.. “

” Banyak naw ubat haha, Che Man mantap idola hehe. Awal-awal tu okey, last last out haha. “

” Pelawok pelawok kergh kerghh haha. Kuat menyakat lah Bell, tu lagu tidur dia lah Bell haha.. Memang tak kena dengan rupa ni haha.. “

” Lagu dengan dia macam tak kena sangat ni, tersembur kuah tomyam aku.. haaddooooiiiii Bell haha.. “

” Ni kelakar betul, tengok sampai hab1s lawak lah Che Man ni. Muzik tak kena dengan muka gan4s tu haha.. “

Macam-macam betul perang4i Che Man yang Bell ded4hkan ni. Lawaklah Che Man, muzik saxophone rupanya menjadi muzik kegemaran. Betullah pepatah berkata, ‘ don’t judge a book by its cover ‘, rupa sahaja gan4s tetapi dalam hati ada taman.

Tentu Bell juga terhibur melihat telatah Che Man yang luar jangkaan ini. Apa-apa pun, semoga penggambaran drama Bell bersama Che Man ini dipermudahkan dan berjalan dengan lancar sebagaimana yang dirancang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bell Ngasri, IG Kamarool Hj Yusoff

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..