” Tahu dah mata kilat Rizqaa ni mari dari mana.. ” – Netizen

Gambar Puteri Sulung Rizman Nordin, Rizqaa Bersama Datuknya Raih Perhatian Ramai. Bukan Part Muka Je, Tapi Mata Kilat-Kilat Pun Sama Dengan Wan Dia. Comel Dua-Dua !!

Rizqaa Rizman, anak kepada pereka fesyen Malaysia Rizman Nordin sering mendapat perhatian sejak lahir kerana kecomelannya. Rizman dan isteri tidak l0ket berkongsi gambar mahupun video mengenai anaknya untuk tatapan umum.

Terbaru, di ruangan Instagram Rizman, satu perkongsian gambar baru telah dimuatnaik. Rizqaa sedang duduk di sebelah datuk kesayangannya yang bergelar Wan. Bukan Wan sahaja yang segak mengenakan baju berwarna biru, Rizqaa yang pakai baju merah menyala tu pun comel sangat. Dah ala-ala macam princess dan barbie doll.

Tulis Rizman, kini Rizqaa pertama kali bertemu dengan Wannya. Disebabkan PKP dan juga mas4lah kesihatan, ianya menjadi kekangan buat Rizman membawa anaknya berjumpa dengan datuknya itu. Alhamdulilah Rizqaa dah dapat jumpa wan. Pastinya wan juga berasa happy pertama kali jumpa cucu baru.

Apa yang lebih menarik perhatian, selain wajah Wan yang sama seperti wajah daddy Rizqaa, bahagian mata Wan juga menjadi tumpuan. Jika diperhatikam mata kilat-kilat Rizqaa sama seperti mata datuknya. Alahai mata cantik turun termurun dari Wan rupanya.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

Posting Rizman ini banyak mendapat tanda suka. Ramai yang memuji Rizqaa sangat cute terutama bahagian mata dan pipinya membuatkan ramai ger4m. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Alhamdulillah.. Comel sungguh ank awak rizman.. Kenapa la si Rizqa ni cumil sgt.. Alhamdulillah sihat terus wan jmpa cucu.. ”

“ Yayy alhamdulilah finally.. Cm barbie doll rizqa ni.. dh bsr mst cantik.. Alhamdulilah Syukur.. Comelnya.. Cucu atuk wan.. mata samala.. Rizqaaa syayang shomel.. ”

“ Aamiin3.. Alhamdulilah.. Cutest.. Cantiknyaaaa rizqa.. Paling comel.. unty ger4mmm.. Mcm baby doll.. Alaa cucu wan omeyyy.. Alaaa anak mami png ni.. ”

“ Alhamdulillah semoga pak ngah sihat semula.. Rizqaa mcm baby doll.. Comeyyy.. Rizqaa is lawa.. Mcm anak patung.. Semoga wan sihat selalu.. amin.. ”

“ Omg mcm doll.. comel sgttt rizqa omg.. Masha Allah makin comel rizqa ni.. Smga wan rizqa shat selalu ye.. taw dah mata kilat Rizqaa mai mana.. sama mata wan tok dia.. ”

“ Super cute baby.. Syukur alhamdulillah.. Daddy mommy n wan cantik, patutlah Rizqaa terlebih cantik so cute beautiful eyes., Ger4mnya.. ”

“ Comelnya lahai Rizqaa anak syurga ni.. Rizqaa yg comel gebu ger4m semoga terus membesar dgn sihat.. Memang cantik Rizqaa c0py right papanya.. ”

Adorable sangat Rizqaa ini, semakin besar mesti semakin cantik. Tak sabar nak tunggu keletah Rizqaa yang menghiburkan ramai. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Rizqaa membesar sebagai seorang anak yang sentiasa membanggakan kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber: IG rizman.n                                                        

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..