“ Untung Haziq dapat isteri solehah macam Eyra.. ” – Netizen

Video Eyra Hazali Solat Sambil Mendukung Anaknya, Hayder Raih Perhatian Ramai. Terbaik Eyra, Nice Sharing. Semoga Bermanfaat Untuk Orang Lain !!

Eyra Hazali, pelakon muda yang telah mendirikan rumahtangga bersama pemain bola Johor iaitu Haziq Nadzli. Sebelum ini, Eyra telah berkongsi kegembiraan menyambut ulang tahun kelahiran suami tercinta. Memang sweet sangat pasangan suami isteri muda ini.

Terbaru meninjau di ruangan Instagram Eyra, satu video telah dikongsikan memaparkan aktiviti Eyra di rumah. Eyra memakai kain telekung berwarna hitam untuk menunaikan solat. Apa yang menariknya, aks1 Eyra yang mendukung anak ketika ingin solat mendapat perhatian ramai.

Hayder kini masih di usia bayi dan banyak memerlukan perhatian ibu. Pastinya Hayder tidak mahu berenggang dengan mummynya. Cara Eyra mendukung Haidir sambil solat harus dijadikan tauladan. Bagusnya Eyra tetap menunaikan kewajipan yang diamanahkan.

Beginilah kehidupan sorang ibu apabila hanya berdua sahaja bersama anak ketika satu waktu. Mungkin pada ketika itu anaknya tidak mahu tidur dan merag4m untuk dipegang. Jika dibiarkan, dikhuat1ri akan terlepas waktu solat. Oleh sebab tu, Eyra mengambil inisiatif untuk memegang Hayder sambil solat.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video Eyra ini telah meraih banyak tontonan dan tanda suka. Ramai yang memuji perkongsian ini. Walaupun masih muda tapi perwatakan dan perlakuan Eyra sangat matang. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Thank you for sharing eyra.. Masyallah.. semoga family kak eyra bahagia hingga ke syurga.. peng0rbanan seorang ibu.. ”

“ Yesss Islam mmg mudah kan sis tak pernah pon dia nak sus4hkan kita.. Semoga dalam rahmat Allah selalu kak eyra.. Untung Haziq dapat isteri solehah macam Eyra..”

“ Btul tu.. Mmng itu caranye.. Tpi apa yg sy tahu.. Kalo diapers ada naj1s mmng tak sah utk kita dukung dia bila time solat.. So, seeloknye sblum kita solat kita cek diapers dia.. Kalo sy sal4h maafkn sy ye.. Thanks.. ”

“ MashaAllah so inspiring.. bermanfaat sangat.. Blh je solat dlm keadaan mcm tu. Kak penah mcm tu.. Sah solat.. Hayder so lucky to have mom like u.. ”

“ Manja nya Hayder dengan mama papa dia sekarang.. semoga membesar dengan sihat syg.. Thanks eyra.. Duluu time adek I kecik2 gini pun I yang tolong dukungkan.. ”

“ Ouhh bru tau.. Nice sharing eyra.. this is too cute.. Tiba² tersenyum tengok akk solat sambil mendukung baby.. semoga akk murah rezeki ya.. ”

“ Tahniah eyra muda2 dpt didik hayder dgn baik semoga eyra dipermudahkan urusan eyra mmbesarkan hayder.. Thanks for sharing.. ”

Pastinya Eyra berkongsi video ini untuk dijadikan sebagai satu ilmu terutama ibu-ibu di luar yang mempunyai situasi yang sama sepertinya. Semoga video Eyra ini memberikan inspirasi kepada pengikutnya. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan semoga Eyra sentiasa dipermudahkan segala urusan dunia akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber: IG eyra.hazali                                                    

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..