” Set kito jange pecoh durian Musang King.. ” – Maryam You Narae

Video Galagat Maryam You Narae Ketika Makan Durian Musang King Buat Ramai Terhibur. Part Maryam Cakap Loghat Kelantan Dengan Durian Tu Kelakar. Ad0iii Maryam, Lawak Lah !!

Maryam You Narae atau mesranya dipanggil Maryam kini semakin dikenali di Malaysia setelah berkahwin dengan jejaka kelahiran Malaysia iaitu Nik Muhammad Ryzal. Bukan itu sahaja, Maryam juga terkenal dengan gelagatnya yang mencu1t hati menerusi video-videonya.

Hasil tinjauan di akaun Instagram duriankimchi, satu perkongsian video telah memaparkan Maryam dengan buah kegemarannya, durian Musang King. Jarang tengok orang Korea menggemari buah durian. Wah tak sangka, durian menjadi buah kegemaran Maryam.

Apa yang lebih menarik perhatian apabila melihat gaya Maryam ketika berbicara campuran Bahasa Melayu dan Korea ketika membuka durian sangat menghiburkan. Dengan bahasa rojaknya, sempat lagi Maryam bertanya bila musim durian kembali.

Peminat durian pastinya mengetahui kelazatan durian Musang King. Kali pertama dengar orang cakap “set kito jange pec0h denge durian..”. Boleh pulak Maryam bercakap dengan durian itu sendiri, lawak lah Maryam hehehe. Alahai Maryam terhibur sungguh.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian video ini telah meraih banyak tanda suka. Ramai yang memberikan komen positif dan terhibur dengan perkongsian ini. Ada juga yang teringin nak makan durian setelah melihat aks1 Maryam dalam video itu. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Hahah kemas sek kito.. sek kito jange pec0h.. I craving durian too.. only can eat durian crepe.. hahaha kak maryam so lawa.. ”

“ Hahaha ad0iii sabar jelah depa ni.. first time aku dgr org ckp set kito jange pecoh dgn durian la.. Ya Allah.. Lawakkk g1lerr.. Hahaha.. ”

“ Aihhhh teringin pulak dah ni.. Musim durian ke skrg.. maryam nkk belanja 1v.. hahahaha comel betol.. Maryam so cute.. Ad0hh sokmo kelakar.. ”

“ Comel.. Mariam.. Set kito jange pec4h.. Musang king kt bentong tu selalu je ada.. 2 mggu lps baru mkn.. Bangga tok dalang.. omey Maryam.. ”

“ Durian jadi molek pun boleh eh Maryam.. comel lah.. Lawok Maryam haha.. omg sedapnya durian.. Jaci molekk kak Maryam.. Berehhh.. ”

“ Aku tak leh la maryam ni.. Meme menghiburkan sungguh.. Kelakar la mariam.. dapat durian king.. ape2 pon acit doa kalian berdua bahagia selalu..

“ Durian kena bebel.. Lawo nya Mariam.. Dia mkn durian lg pr0 dari aku ni.. Hahaha.. h4ntu durian.. jadi molek.. sedapnya durian lama tak makan.. ”

Alahai Maryam sempat lagi membebeI dengan durian sebelum makan. Seperti biasa Maryam sentiasa dengan perangainya yang cute, semp0i dan sp0ntan membuatkan orang lain terhibur. Apa-apa pun semoga Maryam sentiasa happy bersama suami dan keluarga tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber: IG duriankimchi                                                

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..