” Berkali-kali tengok, exc1ted betul Yaya.. ” – Netizen

Haziq Hussni Kongsi Video Gelagat Anak-Anaknya, Heidy Nufael Dan Chayra Auliya Pada Hari Pertama Ke Sekolah. Alahai Yaya, Exc1ted Betul Nak Masuk Kelas. Heidy Siap Mintak T0ys Lagi !!

Penyampai radio H0t FM, Haziq Hussni memang dikenali peminat kerana telatahnya yang sentiasa mencuit hati. Haziq yang berkahwin dengan Ayunda Putri Mekarsari, sering berkongsi perkembangan dua orang anaknya, Heidy Nufael dan Chayra Auliya di media sosial.

Hasil tinjauan kami di Instagram miliknya, Haziq ada berkongsi video anak-anaknya pada hari pertama ke sekolah. Kelihatan dua beradik ini sangat gembira ketika mula-mula sampai ke sekolah. Mereka bersekolah di sekolah yang sama tetapi berbeza kelas.

Seperti ibu bapa yang lain, sudah pastinya Haziq beranggapan penerimaan anak bongsunya Yaya ke sekolah mungkin agak suk4r, namun lain pula yang terjadi. Si comel Yaya lebih exc1ted berbanding abangnya sehingga tidak sabar untuk masuk ke kelas.

Heidy pula disifatkan seorang yang tenang oleh Haziq, jadi tiada masalah untuknya ke sekolah. Gelagat dua beradik ini cukup mengel1kan hati terutamanya si adik, Yaya. Senang guru-guru di sekolah dapat murid bersemangat seperti mereka berdua.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Gelagat comel Yaya yang dikongsi Haziq membuatkan peminat terhibur. Rata-rata peminat kagum dengan dua beradik ini. Antara komen-komen mereka adalah :

” Alah.. berkaliĀ² tgk.. excited betul yaya, maka menang1s la mama dia anak tak ingat mama daddy bila dh sampai school.. “

” Bagussnyaa yaya tak ingat mak ayah da bila pg school ye, Yaya sejenis zass masuk terusss, Ala… kiut nye.. Good, yaya.. “

” Cerdik Yaya… tak nang1s pun… ger4m tengoknya… Tak heran dah Daddy dan Mommynya sampai sekolah, Hahahaha Yaya bye-bye sambil jalan je ya.. sorry daddy.. “

” Mataaa tu lgsg dh tak pndg daddy dgn mama.. Happy sungguh… Seronok la semua cikgu klu dpt semua yg jnis exc1ted nk pergi school mcm yaya.. “

” Ya Allah yaya… mcm bukan first day tu.. Gaya dah mcm darjah 6, terus je nak msuk school tak heran daddy kat situ.. “

” Alaaa daddy masuk t0ilet meraung juaaa… cover letteww, Halahhh tu pau kacang gebu ke org tu pegi sekolah.. kenapa m0ntell.. “

” Yaya excited btul, so cute la, haahha yaya semangat betul.. lajuu jaa masukk, Ad0hhhh comelnyaa Yaya.. steady Heidy hensemb0yy.. “

Seronok melihat kedua beradik ini ke sekolah. Haziq dan isteri mesti sangat teruja dan bersyukur dengan kehadiran permata hati tercinta. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Yaya dan Heidy menjadi insan yang berjaya di dunia dan juga di akhir4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Haziq Hussni

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..