” Model kanak-kanak paling manis dan comel macam h1ndustan.. ” – Netizen

Video Rizman Nordin Bercakap Dengan Anaknya, Rizqaa. Alahai Chubby Dan Manjanya Princess Daddy Ni. Part Rizqaa Terseng1h Tu Comel Sangat, Boleh Cair !!

Semenjak bergelar ayah kepada seorang cahayamata perempuan, Rizman Nordin semakin gembira dan bahagia bersama isterinya, Nurida Suraya. Rizqaa adalah nama yang dipilih untuk cahayamatanya ini dan Rizqaa kini sudahpun berusia 4 bulan.

Meninjau akaun Instagram Rizqaarizman, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Rizqaa yang comel. Rizqaa yang sedang berbaring sambil Rizman memanggil namanya hanya tersenyum lebar memandang wajah daddy dan mommy nya itu.

Membesar dengan sihat, tubuh si kecil ini juga semakin chubby. Melihat tangan dan peha Rizqaa yang berket0l-ket0l itu membuatkan ramai peminat yang ger4m. Wajah Rizqaa ini nampak iras dan banyak persamaannya dengan Rizman.

Ini dinyatakan oleh ramai peminat setiap kali wajah si comel ini dikongsikan di akaun sosial Rizman. Ada ayah yang kacak dan ibu yang cantik, pastinya temp1asnya sedikit sebanyak akan terkena pada si anak. Rambut Rizqaa yang hitam berkilat dan mata yang bulat serta bulu mata yang lent1k juga dikatakan peminat seperti anak patung.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Rizqaa yang tersengih memandang daddy dan mommynya ini membuatkan pasti menjadi perhatian ramai peminatnya. Antara komen-komen mereka :

” Ger4m sungguh tengok Si Comel Riqzaa. Senyuman manis bak suria pagi, anak manja daddy buah hati daddy.. “

” Comel sangat Rizqa ni, sebiji daddy. Too cute to handle la Rizqa. Makin cantik manis sangat. Anok daddy sungguh. Lucu tgk daddy, bahagia sungguh.. “

” Had0iii kalau comel macam ni daddy nak pergi kerja pun l1at. Sayang nak t1nggal manja gurl daddy, comel sungguh Rizqa. So cute and adorable girl la sayang.. “

” Cantiknya dia macam h1ndustan, senyum aje bud4k Rizqa ni. Kecil-kecil dah cantik, aloo manja nya dia. Ayam penyet peha tu Rizqa.. “

” Makin comel, happy baby sangat la Rizqa ni. Tak l0kek dengan senyuman sungguh. Mini daddy sangat muka tu.. “

” Eleee haii rizqaa u so cute and sweet. Senyuman yang menawan, sebijik muka daddy, potostat terus haha.. ”  

” Model kanak-kanak paling mesra, manis dan comel. Adorable baby Rizqa, suka sgt tgk papa and mama rizqa. Happy dan senyum sentiasa, semoga sentiasa di lindungi Allah swt.. “

Memang nampak iras betul wajah Rizqaa dengan Rizman ini. Senyumannya dan raut wajah yang ala-ala h1ndustan itu pastinya dewasa nanti bakal menjadi secantik mommynya. Semoga Rizqaa membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang solehah untuk kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizqaarizman, IG Rizman Nordin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..