” Sedap suara tapi tu lah, ending dia sabar je lah haha.. ” – Netizen

Video Suami Maryam You Narae, Nik Ryzal Ibrahim Membaca Berita Buat Peminat Terhibur. Part Angka Tu Sampai Naik Ang1n Ryzal Jadinya, Sampai Tersasul-Sasul. Hahaha !!

Pasangan Nik Ryzal Ibrahim dan Maryam You Narae cukup popular di kalangan peminat. Ryzal yang berkenalan dengan Maryam ketika melanjutkan pengajiannya di Korea dan berakh1r ke jinjang pelamin. Bertahun di Korea, pasangan ini kembali dan kini menetap di ibu negara.

Meninjau akaun Instagram Ryzal, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Ryzal membuat baca berita ch4llenge. Tertera dalam video ini, paparan ayat yang perlu dibaca dan ianya berkisar mengenai angka kemasukan pelancong. Ryzal turut menulis di kapsyennya ini adalah sebabnya dia tidak mahu menjadi pembaca berita.

Ryzal yang pada awalnya membaca dengan lancar mula tergag4p apabila tiba di perenggan yang mengandungi angka yang sehingga 7 digit. Untuk makluman, Ryzal pernah bertugas di TV3 sebagai wartawan sebelum ke Korea dan sememangnya sudah mempunyai banyak pengalaman dalam bidang penyiaran.

Mempunyai saluran Youtube atas nama Duriankimci, banyak lagi video Ryzal dan Maryam yang mencuit hati dimuatnaik di sini. Pasangan ini juga semakin banyak mendapat jemputan untuk radio dan siaran TV kerana populariti mereka.

Jom tonton video di bawah :

Gaya Ryzal membaca berita ini memang kena nada suaranya dan mendapat respon daripada peminat. Part menyebut nombor tu memang boleh tersas0l jadinya. Antara komen-komen mereka :

” Aku baca skrip nya pun terikut terbel1t-bel1t lidah, hent4m je lah haha. Sampai tertel3ng-tel3ng kepala kiri kanan tengok.. “

” Tang awal da lulus da lancar. sekali masuk korus, terbel1t-bel1t lidah nak sebutnya ye.. Sabor jela.. “

” Sedap suara tapi tu lah, haha. Nak sebut nombor tu yang jadi sus4h balik. Part last tu lucu la Ryzal haha.. “

” Beba1 la wey, dimar4hnya pulak. hahha angin terus bila banyak nombor nak kena sebut hahaha.. “

” Tu la rasa mcm familiar pembaca berita ryzal ni. Suara tu memang sedap baca berita. Boleh jadi host terkenal ni.. “

” Ending dia ek.. sabo jelah haha. hab1s tersas0l semua. Peghati je yg belakang tu mata terkedip2.. “

” Dh boleh apply ke TV3 tu. Sedap tone tu macam fedtri yahya dh rasanya. tang eh banyak btol nombor berita apa ni.. “

Mencuit hati betul apabila Ryzal mar4h dengan angka yang banyak digit tu. Apa pun, suara Ryzal memang sedap didengar dan sesuai sebagai pembaca berita. Semoga Ryzal terus maju jaya dalam apa jua bidang yang diceburi dan bahagia selalu bersama isteri tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ryzal Ibrahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..