” Handsome boynya la, kl0n mommy ni.. ” – Netizen

Wajah Anak Lelaki Penyampai Radio, Haziq H0t FM Yang Comel. Alahai Photostat Muka Putri Sangat Ni, Comel Dan Manis !!

Bagi pendengar setia stesen radio H0t FM, nama penyampainya Haziq bukanlah asing. Haziq atau nama kini turut juga dikenali sebagai pengacara dan wajahnya dapat dilihat mengacara bersama Sherry Alhadad di rancangan hiburan Muzik-Muzik.

Kepetahan Haziq dan caranya mengacara yang santai membuatkan peminat menyenangi karakter Haziq itu. Haziq yang aktif di media sosial ini sering tampil dengan video dwi bahasa iaitu bahasa Melayu dan bahasa Indonesia bersama isterinya, Ayunda Putri.

Meninjau akaun Instagram Haziq, telah dikongsikan sekeping gambar yang menunjukkan wajah anak lelakinya, Muhammad Heidy Nufael. Haziq yang menulis di kapsyennya bahawa Heidy adalah wajah penyejuk hati. menceriakan dan semua kepen4tan hil4ng apabila dapat melihat wajah Heidy.

Heidy adalah anak sulung kepada pasangan ini dan turut mempunyai seorang adik perempuan bernama Chayra Auliya. Heidy sendiri nampak mirip wajahnya dengan ibunya Putri. Umum mengetahui, Putri berasal dari negara jiran Indonesia dan pasangan ini masih kekal romantis walaupun sudah mempunyai anak.

Jom baca perkongsian di bawah :

Manis dan comel muka Heidy ini dan besar nanti pasti hensem kan. Perkongsian daripada Haziq ini mendapat respon daripada peminat dan antara komen-komen mereka :

” Handsome boynya la. Aaa lah,sejuk je mata memandang. Macam muka Abang Haziq.. “

” Hensem sungguh aihhh.. Mummy kl0n ni Haziq, sama macam muka mak dia daaa.. manissss.. “

” Ya Allah tampan ya ciptaan Allah. Ger4m tengok comel sangt, hensem boy betul dia.. “

Memang penyejuk mata sungguh melihat wajah Heidy ini. Dengan senyuman yang manis nampak wajah Heidy banyak menyerupai wajah mamanya yang cantik jelita itu. Pastinya Heidy meningkat dewasa kelak bakal jadi b0dyguard mama yang kacak.

Muka copy paste Puteri, senyum pula manis seperti Haziq pasti menjadi pujaan hati ramai si kacak Heidy nanti. Apa pun, semoga Heidy menjadi anak yang soleh, membesar dengan sihat dan sentiasa menjadi penyejuk mata untuk kedua ibu bapa. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Haziq Hussni

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..