Connect with us

Artis / Selebriti

” Suka tengok dia nyanyi, Jebat memang always comel.. ” – Netizen

Noor Nabila Kongsi  Video Thr0wback Gelagat Comel Anaknya, Jebat Jayden Buat Ramai Ger4m. Alahai Paling Ger4m Video Jebat C1um Mummy Tak Berhenti, Comel Betul Jebat Ni !!

Membesar dengan kehidupan kedua orang tuanya sudah berp1sah, ianya tidak sedikit pun membawa kehidupan yang ‘bur0k’ buat Jebat Jayden. Malah kehidupan si kecil ini cukup sempurna dengan kasih sayang yang dicurahkan oleh mummy dan babanya.

Ada sahaja perkongsian terbaru mengenai gelagat Jebat yang mencur1 perhatian warganet. Sama ada mummynya, Noor Nabila mahupun babanya, Sharnaaz Ahmad, masing-masing suka berkongsi momen terindah mereka bersama anak tersayang di Instagram.

Terbaru, Nabila telah memuatnaik video thr0wback yang menggabungkan beberapa video gelagat comel Jebat ketika dahulu. Menerusi video, pelbagai gaya comel Jebat bersama mummy tersayang ketika mengisi masa bersama.

Sehingga kini, video gelagat Jebat itu telah mendapat lebih 13 ribu tanda suka diberikan oleh warganet sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Jebat memang nampak begitu manja dengan mummy, sentiasa pel0k tak nak lepas.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, rata-rata menyukai video Jebat itu dan memuji kecomelannya. Antara komen-komen menarik daripada warganet adalah :

” Suka tengok dia nyanyi, Jebat memang always comel, ger4m tgk. Makin besar, makin terserlah wajah mummy lah Jebat.. “

” Hai cuties Jebat Jayden. Teringat dulu Jebat suka sebut ‘bye korang’ tak henti2, ger4m dengar suara Jebat, haha.. “

” Eee comellll sungguh, Jebat ni muka baby dia ada lg. Untung Nabila dan Sharnaaz ada anak bijak macam Jebat.. “

” Selalu happy lihat baby J, he’s sooo cute. Semoga membesar jadi anak yang soleh buat baba dan mummy ye sayang.. “

” Hai Jebat Jeyden, comel awak hidung ikot anti Neelofa yer. Last tu nyanyi lagu ape, Didi and friends ke.. “

” Alaa alaaa comel nyaa, ger4m betul la autie tgk gelagat Jebat. Makin hari makin bijak. Ni mst video masa dia baru boleh cakap kan.. “

” Bud4k bijak ni bgun sahur ke, hehe mesti mummy rindu Jebat masa kecik-kecik , Jebat comel sangat.. “

Alahai patut lah ramai yang ger4m tengok gelagat Jebat, memang comel dan sekarang pun bertambah comel dan semakin bijak. Apa-apa pun semoga Jebat terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Noor Nabila

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT