” Ewah, buat show lah dia. Feel tu lain macam.. ” – Netizen

Video Rozita Che Wan Menyanyikan Lagu Dato’ Seri Vida, Ku Ikhlaskan Secara Miming Raih Perhatian Ramai. Wah Feeling Habis Lah Gaya Che Ta, Kat Dapur Pun Boleh !!

Meninjau ke akaun Instagram Rozita Che Wan, beberapa buah video Che Ta sedang menyanyikan lagu berjudul ‘ Ku Ikhlaskan ‘ secara miming telah dikongsikan. Lagu tersebut merupakan lagu yang dipopularkan oleh usahawan terkenal, Dato’ Seri Vida.

Che Ta menyanyikan lagu tersebut ketika menyambut hari lahir rakannya yang bernama Rene Sulaiman. Che Ta memakai jaket berwarna hitam dan sedondon dengan tudungnya hanya menyanyikan lagu tersebut di bahagian dapur rumah.

Walaupun hanya sekadar miming, namun gaya Che Ta menjiwai lagu tersebut telah meraih perhatian peminat. Ramai yang terhibur dengan gaya Che Ta dan nampak sangat sesuai menjiwai lagu itu. Wah tangkap lent0k lah Che Ta. Ada bakat ni untuk jadi penyanyi.

Perkongsian ini telah menerima ribuan tanda suka buat masa ini sejak ia dikongsikan. Video ini ditujukan khas buat rakan Che Ta yang menyambut hari lahirnya itu. Che Ta juga turut memberi ucapan hari lahir di ruangan komen p0sting tersebut.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1)

Lagi video dikongsikan :

Ramai yang memuji gaya Che Ta menjiwai lagu tersebut dengan begitu baik. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Ewah buat show la dia.. Fuhh, feeling lain macam.. Kelakorrr che taa.. terhiburrr.. Ang mmg lawak che ta.. cantik nya che ta.. “

” Full video pls che ta.. dia punya ‘ mu’ tu macam nak bagi penumb0k sebijik.. lawa che ta pakai shawl macam tu.. nampak remaja sis.. “

” Wow sis , u memang p0wer.. Nnt sis rozitachewan1 kena nyanyi mcm ni kat atas stage kami¬†adhocevent tau Sekali dgn Mommy ladydidiemsia .. “

” Play video 2 kali… ingatkan nyanyi betoi2… feel tu lain machiam haha… tak nak join masked singer ke.. menjiwai betui.. “

” Wow bukan main cheta berkonsert at dapur… Nak jadi penyanyi pulak ke ?? penjiwaan hebat.. boleh masuk GV ni.. “

” Amboi feeling sangat tu.. nak jadi penyanyi ke sis.. Kalau che ta yg nyanyi ,sedap cketla mata nk tgk mv tu.. hehe.. “

” Comel che ta.. kat mana beli set karaoke tu.. next song pls.. makin cantik che ta.. suara pun boleh tahan… u memang win sis.. “

Wah memang nampak feeling habis kan walaupun sekadar miming. Tapi kalau Che Ta menyanyikan lagu tersebut dengan suara sendiri pun sedap juga rasanya. ‘ Masuk air ‘ juga Che ta ni kan. Terhibur sungguh menonton video ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rozita Che Wan

BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..