” Style habis, paling tak menahan warna skateboard tu, haha.. ” – Netizen

Alif Satar Kongsi Video Aksinya Menaiki Skateboard Di Dalam Sebuah Mall Buat Peminat Terhibur. Alahai Comel Jer Skateboard Alif Tu !!

Terkenal dengan sifat bersahaja, penyanyi dan hos TV popular, Alif Satar nampaknya berjaya menunjukkan aksinya sedang menaiki skateboard. Menerusi video yang dikongsikan oleh Alif itu, Alif sedang berada di dalam sebuah mall.

Paling manarik, aksi Alif telah berjaya mncu1t hati ramai. Manakan tidak, aksi ‘cantik’ Alif yang meluncur laju menaiki skateboard itu diakhiri dengan menunjukkan skateboard  yang digunakan oleh dirinya adalah berwarna merah jambu.

Ada yang menyatakan gaya Alif yang bermain skateboard dalam mall sangat menarik dan memuji  Alif mahir bermain skateboard. Hal ini kerana tidak kena gaya atau tidak biasa bermain, ia boleh tersemb4m jat0h dibuatnya.

Selain itu, dalam posting Alif, dia turut menyelitkan kapsyen bahawa hari itu adalah hari jumaat dan mengingatkan agar jangan lupa membawa sejadah, membaca surah al-kahfi. Sehingga kini perkongsian video oleh Alif telah mendapat lebih 31 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, pelbagai respon telah diberikan oleh netizen setelah melihat aksi Alif dalam video itu. Antara komen-komen menarik adalah :

” Memang sewa mall ni ke apa, and a pink skate board tu paling cool. Hehe sempoi betul gaya ni.. “

” Aduhai aje jer akainyer ye, tapi hebat lah gaya tu. Bukan semua orang tahu naik benda ni.. “

” Style habis gaya, paling tak menahan warna skateboard tu, haha. Salam jumaat abg Alif.. “

” Atas ke bawah macho dah, tapiii tibeerrr pink tu paling kelakar. Sho0ting tak habis lagi ke kat mall tu.. “

” Patutlah ingatkan berlari tadi, hahaa. Nmpk Alif semalam kat aeon tengah sho0ting kan, hehe handsome.. “

” Amboi feeling betul Alif. Kira hebat ni, nampk best je naik benda ni kat dalam mall, hahaha menarik.. “

” Warna pink, adoi comel sungguh. Sandai habis tengok Alif. Hello security, ada budak besar terlepas ni, hahaa.. “

Woww, kemain lagi yer Alif. Tapi memang cara dia layan naik skateboard tu memang semp0i lah. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Alif terus berjaya dalam bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alif Satar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..