” Cantiknya, besar dah Puteri Balqis ni.. ” – Netizen

Penampilan Terkini Puteri Balqis Yang Semakin Meningkat Dewasa Cur1 Tumpuan Ramai. Wah Nampak Lain Lah Aqish. Semakin Cantik Dan Nampak Matang !!

Meninjau ke akaun Instagram pelakon Beto Kusyairy, p0sting terbaru Beto telah meraih perhatian ramai. Beto telah memuatnaik sekeping gambarnya bersama Nabila Huda dan Puteri Balqis yang sama-sama menjalani pengambaran drama terbaru mereka.

Puteri Balqis atau mesra dipanggil Aqish turut terlibat dalam drama yang berjudul Halimun. Menurut Beto, penampilan Aqish dalam drama tersebut hanya seketika sahaja namun persembahan Aqish tetap memuk4u.

Beto turut mendoakan agar Aqish sentiasa dalam keadaan baik-baik sahaja dan semoga dipertemukan lagi dalam drama seterusnya jika diberi kesempatan. Aqish yang semakin meningkat dewasa nampak agak berbeza penampilannya ketika kecil dahulu.

Ramai yang mula merindui lakonan Aqish yang merupakan seorang pelakon yang amat berbakat sejak kecil lagi. Aqish banyak tercalon dan memenangi anugerah ketika dahulu dan pernah dianugerahkan sebagai pelakon terbaik di peringkat Asia.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Ramai yang memuji penampilan Aqish yang semakin cantik dan mendoakan kejayaan Aqish. Antara komen-komen yang diberikan :

” I kennot.. still nmpk Shameen & Shah.. Semoga lebih banyak peluang kembali buat aqish.. Cantik aqish.. Harap2 aqish boleh terus berlakon.. “

” Ingatkan shameen and shah tadi.. Dah besaq dah aqish.. Shameen & Shah bertemu lagi.. InsyaAllah amin, semoga dipermudahkn.. “

” Cantiknya aqish.. Aqish is back… We miss you… Keep strong.. semoga murah rezeki dan sihat selalu aqish.. “

” Wahhh ade aqishh.. Lainnya Aqish.. Can’t wait for this.. Cantiknya Aqish.. keep it up ye bang.. jaga diri jaga kesihatan.. lakonan abg always da b00m.. “

” Rindunye kat aqish.. Besar dah dia bakat yang teramat besarrr nii Balqis niii¬†sayang kalau tak teruskan.. “

” Besaq dah Puteri Balqis ni.. Moga aqish terus diberikan kesihatan yang baik.. Brilliant-talented collabs.. “

” Comelnya aqish.. last tgk masa aqish kanak2 je… smoga yg terbaik utk aqish.. Semoga dipermudahkan segala urusan dan diberikan rezeki yg melimpah.. “

Pastinya ramai yang menantikan kemunculan drama Halimun di kaca televisyen kerana dapat mengubat1 kerinduan terhadap lakonan Aqish menyepi seketika dalam dunia seni. Semoga Puteri Balqis terus berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Beto Kusyairy, Rockingbalqis

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..