” Suka tengok cara Diana dan Farid layan anak-anak mereka.. ” – Netizen

Video Anak Perempuan Diana Danielle, Nur Aurora Belajar Menungg4ng Motocross Raih Pujian Peminat. Wahh, Kecil-Kecil Dah Berani Yer Aurora !!

Bagi yang mengikuti perkembangan pelakon Diana Danielle pasti tahu yang beliau sering berkongsi di Instagramnya video menemani aktiviti suaminya, Farid Kamil mengisi masa lapang dengan aktiviti sukan motor lasak ataupun motocross. 

Terbaru, Diana telah berkongsi sebuah video yang memaparkan anak perempuannya, Nur Aurora turut bersama menjalani latihan sukan motor las4k itu. Pada awal video, Aurora telah diajar oleh bapanya cara dan teknik membawa motor.

Malah, kelihatan dua beran4k itu menungang motor dengan membuat satu pusingan. Setelah itu, Aurora pula telah membawa motor tersebut dengan sendiri tanpa bantuan Farid. Turut kedengaran suara Diana memberikan semangat kepada anak perempuannya.

Menerusi gambar itu, Diana turut berkongsi kapsyen bahawa anak perempuannya sudah mula terjeb4k dengan sukan las4k ini. Hingga kini perkongsian video oleh Diana telah mendapat lebih 8 ribu tanda suka daripada peminat.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji keberanian Aurora dalam menceburi sukan las4k tersebut meskipun usianya masih kanak-kanak. Antara komen-komen menarik adalah :

” Hebat Aurora, kecik-kecik pun dah berani. Dah nampak Aurora bakal pegganti mummy di Toy0ta racing nanti.. “

” Terbaik lah Aurora, nampak dia enjoy betul. Suka tengok cara Diana dan Farid layan anak-anak mereka.. “

” Wowww girl kot sayang, hebat betul lah Aurora, ikut jejak langkah daddy dan abang lah ni yer, mummy tak nak join ke.. “

” This is awesome. kudos aurora n muhd. great effort Farid n Diana. Nampak Aurora pun happy sangat tu.. “

” Anak2 Farid Diana ni ternyata berani2 eh. Kecik2 dh byk buat aktiviti las4k, naik motor la, swimming la yg girl tak terkecuali.. “

” Dashy4t anak d4ra Farid ni, serba serbi boleh. Bagus juga luaskan minda mereka dengan aktiviti macam ni.. “

” Wah dah pandai bawa motor lah Aurora. Nanti boleh lah r4ce dengan daddy dan abag Che Mad. Good girl.. “

P0wer lah Aurora, bukan semua kanak-kanak tau yang berani menceburi sukan las4k seperti ini, memang patut Aurora dapat pujian. Apa-apa pun, semoga Aurora terus menjadi anak yang baik dan berjaya dalam bidang yang diminatinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Diana Danielle

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..