Connect with us

Artis / Selebriti

” Handsome ter0k, muka sebiji ibu. Mata macam Farid Kamil.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Lelaki Diana Danielle, Muhammad Dengan Gaya Rambut Barunya Raih Perhatian Ramai. Wah Cantiknya Rambut, Inspired Rambut Lionel Messi. Kecil-Kecil Dah Nampak Handsome Lah Muhammad !!

Muhammad atau mesra dipanggil Chemad merupakan anak sulung Diana Danielle bersama bekas suaminya, Farid Kamil. Meninjau ke akaun Instagram, video terbaru Chemad dengan gaya rambut terbaru telah meraih perhatian ramai.

Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Chemad dengan rambut lamanya dan bertukar dengan rambut baru. Pastinya video ini dirakamkan atas permintaan ibu Chemad kerana Chemad dilihat agak malu-malu untuk membuat pose.

Ramai yang memuji wajah handsome Chemad yang nampak banyak mewarisi wajah ibunya. Tahun ini Chemad baru berusia 10 tahun dan rambut Chemad dipot0ng mengikut gaya pemain bola antarabangsa iaitu Lionel Messi. Wah, mana-mana rambut pun Chemad tetap handsome.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 19 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Kecil -kecil dah nampak handsome sangat Chemad ni, pastinya apabila dewasa kelak mempunyai ramai peminat wanita ni.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji wajah handsome Chemad. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Ya allah mata dia … mata farid Kamil.. mate kuyu..ni farid Kamil version omputeh… handsome Mohamad… Hahaha comelnya nampak nau malu malu tu .. “

” Menolak yang lain tapi tidak yang satu ini Manis helokkkkk, membesar jadi anak soleh ye Muhammad.. handsome boy momaddddd.. “

” Mak ayah nye cantik encem.ank LG LH emcem.. Handsome terukkk, muka sebijik ibu.. Both haircut looks good on him Handsome ahhhh.. “

” Handsome la hang mat.. Both style also handsome.. eleh elehhh pemalu dia ni mesti mak dia pujuk banyak kali minta buat gaya video gini.. “

” Handsome nyaa mcm mat salleh.. Pergh momad cemnya.. Kecik kecik dah hensem.. mirip irwanshahh but betterrr.. “

” So handsome. Semoga membesar jadi anak soleh. Amiinnnnn3x.. Mcam ashton kutcher.. Fuhhh helok sgt buat menantu nih.. “

” Sumpah dia ni handsome betul La.. Handsome pe anak diana danielle.. handsome weii ..mcm justin bieber.. “

Bak kata pepatah, ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Chemad mewarisi wajah kacukan ibunya dan air muka pula seiras bapanya. Semoga Muhammad membesar menjadi anak yang berjaya di dunia dan juga di akh1rat. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Diana Danielle

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT