” Manjanya Jemyma dengan abang Rayqal dia.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Sambutan Hari Lahir Anak Fasha Sandha, Putri Raysha Jemyma Yang Ke 7 Tahun. Nampak Sweet Sangat Keakraban Adik-Beradik Ini. Jemyma Manja Sangat Dengan Abang-Abangnya !!

Semalam merupakan hari lahir anak kedua Fasha Sandha iaitu Putri Raysha Jemyma yang ke 7 tahun. Bersempena dengan itu Fasha telah mengadakan sambutan hari lahir buat puterinya itu dan telah berkongsi banyak gambar di akaun media sosialnya.

Bertemakan warna pink dan berbaju tidur, sambutan hari lahir Jemyma nampak meriah dengan kehadiran ahli keluarga yang lain. Turut hadir ialah Putra Rayqal iaitu anak kepada Nora Danish yang juga merupakan abang kepada Jemyma.

Walaupun berlainan ibu namun keakraban adik-beradik ini dilihat sangat begitu mesra dan Rayqal juga dilihat rapat dengan ahli keluarga Fasha yang lain. Ianya dapat dilihat dalam kebanyakan gambar yang dikongsikan.

Warganet juga turut memuji sikap Rayqal yang nampak begitu penyayang dengan adik-adiknya. Jemyma dilihat sangat manja dan sering memel0k abangnya itu. Fasha juga turut menitipkan ucapan hari lahir kepada Jemyma di ruangan kapsyen.

Jom lihat perkongsian di bawah  :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha)

Lagi gambar yang dikongsikan :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini turut dihuj4ni dengan ucapan hari lahir buat Jemyma. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Happy birthday princess. semoga awak membesar dgn sihat dan bijak ..dan juga berjasa pd ibubapa..you amat bertuah mempunyai ibu yg penyayang.. “

” Adik manja abang Rayqal betul ya Jemaima ni so cutee peluk je abang dia.. Manis y anak nora NIE… Besar nnti mesti dia kacak.. “

” Happy birthday sweetie. Be a good girl. Moga jadi anak yang soleh and senantiasa diberkati selalu.. Yg depan pakai kaftan tu cute sgt.. “

” Comel comel semua, Happy Birthday to princess Jemyma..  Semoga jd anak solehah sentiasa. Bday jemima sblh2 dgn date my daughter bday.. sayang betul dia pd abang nya.. tak lepas2 pel0k.. “

” Selamat hari lahir panjang umurnya murah rezeki. Sweet nya rayqal . Baik dgn keluarga fasha . Brother goal ni.. Manja nya jemyma dgn abg rayqal dia. “

” Happy birthday  Jemyma.. jemaima ni manja sungguh dengan rayqal.. bagus didikan both mommies fasha and nora dan juga jejai.. Jemyma besaq nanti mesti segak macam ibu dia .. “

” Ehhh birthday dia sama ngan kita seven eleven .. happy birthday jemyma .. Baik adik beradik ni walau berlainan ibu. Itulah sebaiknya. Alhamdulilah. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut hari lahir kepada Putri Raysha Jemyma yang ke 7 tahun. Semoga membesar menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia serta di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..