” Sempat lagi tu toleh belakang, tak0t mommy h1lang.. ” – Netizen

Gelagat Anak Fazura, Nur Fatima Aisya Berlatih Berjalan Cur1 Perhatian Peminat. Amb0i Lajunya Princess Mommy Jalan. Part Toleh Depan Belakang Tu Cute Sangat !!

Diam tak diam, sudah setahun usia anak sulung pasangan Fazura dan Fattah Amin bernama Nur Fatima Aisya ini. Mempunyai ramai peminatnya tersendiri, setiap perkongsian Fazura berkenaan Fatima pastinya meraih perhatian peminat.

Meninjau akaun Instagram Fattzura Rangers, telah diulang siar satu video pendek daripada Instastory Fazura. Video ini memaparkan gelagat Fatima yang asyik berjalan menggunakan baby walker nya.

Semakin laju langkah kakinya, Fatima ditemani oleh Fattah yang mengekori dari belakang. Sesekali baby walker nya tersas4r ke arah dinding dan dibetulkan kembali oleh Fattah. Alahai Fatima, comel betul cara jalannya itu.

Kaki bergerak, matanya sempat lagi menoleh ke belakang untuk melihat Fazura. Sekejap toleh ke kiri, sekejap ke kanan ada-ada sahaja gelagatnya Fatima ini. Peminat juga ikut terhibur melihat Fatima berjalan, ala-ala catwalk lah Fatima sayang.

Jom tonton video di bawah :

Video Fatima ini telah mendapat ratusan komen daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Alhamdulillah Fatima dan pandai berjalan. Comel je toleh kiri daddy ada, toleh kanan mommy ada, baru semangat Fatima jalan.. “

” Sempat lagi tu toleh belakang haha. Dia tengok mommy la tu, tak0t mommy h1lang tiba-tiba haha. Clever girl lah Fatima.. “

” Comel je dia, siap toleh toleh lagi. Tengok mommy la tu, mommy ada ke tak dekat belakang haha.. “

” Halah halah halah Fatima nan ayu, ke mana di tuju berjalan laju laju hehe. Kemain men0nong laju, tengah amik lesen eh, excited sangat.. “

” Amb0i nak catwalk macam mommy ye Fatima haha. So cute Fatima sayang, ni masih lesen L. Habis dinding dia langg4r.. “

” Fatima tahu tu mommy dia nak keluar. Tu yang dia intai dah pergi ke belum. Bud4k bijak pandai betullah dia ni.. “

” Toleh kiri daddy ada, toleh kanan mommy ada baru jalan, Good girl. Alhamdulillah Fatima dah dapat kaki. Lepas ni main kej4r-kej4r lah mommy daddy dengan Fatima.. “

Laju bukan main lagi Fatima ye, selepas ni let1hlah mommy dan daddy kena mengej4r Fatima. Apa pun, semoga Fatima kesayangan ramai peminat ini sentiasa dilindungi Allah dan membesar dengan sihat serta ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzura Rangers, Bamtahdolly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..