” Sopannya dia bercakap dengan mummy, cara berjalan tu macam baba dia sangat.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Jebat Jayden Bercuti Di Singapura Raih Perhatian Peminat. Amboi, Gaya Jebat Saling Tak Tump4h Seperti Babanya, Sharnaaz Ahmad. Part Jalan Tu Sebijik, Haha !!

Meninjau ke akaun Instagram Jebat Jayden, beberapa p0sting terbaru Jebat telah meraih perhatian netizen. Kesemua p0sting yang dikongsikan merupakan gambar dan video Jebat yang sedang bercuti di Singapura bersama ibu, Noor Nabila dan ibu saudaranya, Atisha Khan.

Banyak tempat-tempat menarik yang dilawati oleh Jebat semasa berada di sana. Antaranya ialah Zoo Singapura, Muzium Aiskrim dan banyak lagi. Kelihatan Jebat nampak begitu seronok dengan percutiannya kali ini.

Banyak video yang memaparkan gelagat comel Jebat telah dikongsikan. Antara yang mencur1 perhatian ialah gaya Jebat berjalan dengan memasukkan kedua-dua tangannya ke dalam poket. Ramai menyatakan gaya Jebat ini saling tidak tump4h seperti babanya, Sharnaaz Ahmad.

Selain itu, Jebat juga nampaknya mudah mesra dengan sesiapa sahaja. Jebat tidak m4lu untuk menegur sesiapa sahaja yang berada berdekatan dengannya. Jelas kelihatan, Jebat dilihat seperti seorang anak yang sopan apabila melihat perbualannya bersama ibunya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar dan video seterusnya.. )

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar dan video seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai juga peminat Jebat daripada Singapura yang mengucapkan selamat datang ke negara tersebut. Antara komen-komen yang diberikan :

” Best nyee jalan jalan je bud4k omeyyy ni.. muke dia mcm mummy tapi style dia mcm baba.. Amboi tangan masuk poket.. style la jayden.. “

” Welcome to Singapore, comelnya.. mesra alam la jebat. Baguih dia… Suara jayden sebijik suara baba dia.. “

” Comelnya awak . Welcome to Singapore mummy and Jebat.. Sopan nye dia bercakap dgn mumy dn tnye mumy nye ada pocket atau tak.. “

” Cara berjalan macam baba sangat.. Mana tangan yg rosak tu.. Temb4kan awak taknak dah ke? haha.. encem boy la jebat ni.. “

” Cara jln mcm baba sharnaazahmad sangattt.. Welcome to Singapore sayang.. Comellah Jayden ckp ‘fower’ .. “

” Ohh kat Singapura.. mcm blh tak pergi sana pula pudhal dduk sana 5 tahun. makin besar makin hencem.. “

” Enjoy your stay Jebat and mummy.. tangan baby tak r0sak dh ke.. kat marina Bay ni.. Best nye klu dpt jmp bdk handsome lg petah berbual ni.. “

Pastinya percutian kali ini amat bermakna buat Jebat dan ibunya setelah sekian lama tidak dapat bercuti ke luar negara walaupun memilih destinasi yang tidak jauh dari Malaysia. Semoga selepas ni Jebat boleh bercuti lebih jauh lagi yer.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jebat Jayden

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..