” So cute Andre, yeayy akh1rnya dapat tengok muka si kecil ni.. ” – Netizen

Farah Nabilah Kongsi Wajah Penuh Anaknya, Andre Omar Di Majlis Cukup Jambul Anaknya Itu. Wah Serba Putih, Cantik Berseri Semuanya. Alahai Cute Gaya Menguap Tu !! 

Bintang utama drama Cik Reen Encik Ng0k Ngek, Farah Nabilah umum diketahui selamat melahirkan cahayamata sulungnya 23 Oktober yang lepas. Bayi comel ini yang dilahirkan lebih awal daripada tarikh jangkaan menambahkan lagi kebahagiaan Farah dan suaminya, Amirul.

Pada 28 Oktober lalu, Farah berkongsikan di Instagramnya nama bayinya ini sebagai Andre Omar. Pada ketika ini hanya sedikit bahagian muka Andre ditunjukkan dan ini membuatkan peminat teruja untuk melihat wajah penuh Andre. Setelah menjalani tempoh pant4ng selama 44 hari, akh1rnya wajah penuh Andre ditayangkan kepada umum.

Hasil tinjauan kami di Instagram Farah, satu posting terkini telah dimuatnaik yang memperlihatkan Farah berkongsi wajah mereka sekeluarga. Farah, Amirul dan Andre mengenakan pakaian serba putih dan hari ini telahpun diadakan majlis cukur jambul anak sulungnya ini.

Sebagaimana yang dijanjikan Farah sebelum ini, apabila tiba masanya Farah akan mended4hkan identiti anaknya ini untuk tatapan peminat. Farah yang turut dilihat mengenakan hijab ini nampak berseri-seri dan terpancar kegembiraannya yang sudah bergelar ibu ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian Farah ini meraih perhatian dan mendapat pujian daripada peminat. Alahai Andre, comel je gaya menguapnya itu . Antara komen-komen mereka :

” So cute Andre, yeayy akh1rnya dapat tengok muka si kecil ni. kak fawa pun lawanya.. cantik aa akak pakai tudung. makin berseri-seri gitu.. “

” Comelnya anak kak Farah Nabilah. Alhamdulillah sihat sihat selalu. Semoga membesar dengan sihat baby.. “

” So cute Andre, comel sangat ger4m tengok menguap tu. Alhamdulillah beautiful family.. Semoga kekal bahagia selamanya.. “

” Hahah Andre you dah mula sp0il the picture erh.. comel, cute sangat Andre rupanya.. Semoga membesar menjadi anak yang soleh Andre.. “

” Hihi alhamdulillah.. tapi malam pantang bangun belum habis lagi. Comel sangat Andre macam mommy.. “

” Alhamdulillah, nanti tak ada rambut la Andre. so cute la baby Andre.. Kak Fawa dengan suami pun happy tengok.. “

” Alolo baby, comelnya awak . Ngantuk sangat ke tu baby, nguap pun comel sepenuh perasaan ehehhe.. “

Setelah sebulan lebih berahsia, akh1rnya wajah Andre diperlihatkan kepada umum. Comel dan pastinya bakal kacak seperti daddynya apabila besar nanti. Apa pun, semoga Andre membesar dengan sihat selalu dan Farah sekeluarga sentiasa ceria dan bahagia sentiasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Farah Nabilah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..